Logo

Havtaske med marineret agurk, brøndkarse og peberrod-citrus youghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
500 g hovtaskehale
2 spsk extra jomfruolivenolie
Salt
2 håndful­de brøndkarse
 
Peberrod-citrus yoghurt:
250 ml græsk yoghurt 10%
1 spsk fintreven peberrod
1 spsk extra jomfruolivenolie
½ tsk karry
1 nip gurkemeje
saft of ½ citron
salt
 
Marineret agurk:
½ agurk
2 tsk fint salt
1 dl hvidvinsvinaigre
1 spsk rå rørsukker
 
Agurk: Høvl agurken i lange spåner med en tyndskræller og drys med fint salt.
Lad agurken trække en times tid.
Opvarm hvidvinsvinaigre og rørsukker til sukkeret er smeltet, og lad marinaden afkøle. Pres eventuel væde af agurkespånerne og mariner i marinaden.
Lad gerne agurkespånerne marinere et par timer.
 
Peberrod-citrus yoghurt:
Pisk alle ingredienser sammen.
Tasken:
Skær havtaskehalen ud i portionsstykker og steg dem ca. 3 minutter på hver side i en meget hed olie.
Fisken må gerne få en sprød ste­geskorpe.
Drys med salt.
Anret fisken med brøndkarse, marineret agurk og lidt peberrod­citrus yoghurt.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her