Logo
Madplan billede

Dagens Kviz Quiz

Hvor mange stjerner tildeles i Michelin-guiden restauranter, som byder på kogekunst, der i sig selv er en rejse værd?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Svar: 3. Systemet med karakterer som stjerner blev indført i 1930'erne. I guiden vurderes maden på spisestederne med en karakter fra en til tre michelinstjerner:| 1 stjerne: En god restaurant i sin kategori| 2 stjerner: Rigtig godt køkken, værd at køre en omvej efter| 3 stjerner: Ekstraordinær køkkenkunst, værd at rejse efter| Betjening, stemning og øvrige indtryk vurderes med 1-5 korslagte bestik; særligt gode steder får bestik i rød farve. Bedømmelsen sker efter fem kriterier:| Kvaliteten af råvarerne| "Håndværket" - dvs. smagen og tilberedningen| "Personligheden" - dvs. hvor godt det er lykkedes for kokken at finde sit eget udtryk| Kvalitet for pengene| Kvalitet uanset tidspunkt - det skal være den samme oplevelse, uanset hvornår gæsten spiser på restauranten.
Kviz videre på www.kviz.dk.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 123...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1325415-10-2021 18:20:30 madABC.dk
Prøv hos fiskehandleren (måske kan de bestilles)
1325315-10-2021 17:39:09 Nina M. Juel Faustman
Hvor køber I friske Ansjoser/Brislinger? Mvh
1281314-12-2019 18:23:29 Stig Holst Christiansen
Første gang jeg er her.
1271213-07-2019 01:50:13 Karin
har lige set denne side for første ang, men det bliver ikke sidste. Glæder mig til at prøve at lave " Min kogebog"

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her