Madplan
Print
Print ugeplan
Print opskrifter
Her få du hjælp til at bruge madABC.dk og få de bedste madopskrifter
Se mere...
Mandag
Kalkungryde med paprika
Vi begynder ugen med en nem, sund og slank gryderet serveret med grøn kartoffelmos
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Tirsdag
Æggekage med chorizopølse
Chorizopølser er stærkt krydrede med bl.a. hvidløg og chili. Den spanske version fremstilles af røget svinekød, mens den mexicanske laves af fersk svinekød
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Onsdag
Stegt torsk med ærtemos
Ærtemos er en populær "side-dish" i England, hvor den bl.a. serveres til fish and chips. Oprindeligt blev mosen tilberedt med tørrede ærter, men nu ...
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Torsdag
Minestrone
Denne version af den klassiske italienske grønsagssuppe er både sund og nem at lave
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Fredag
Kalvekarbonade a la osso buco
dagens kalvekarbonader har fået et italiensk twist med tomatsauce, gremolata og risotto med safran
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Lørdag
Forårskoteletter med spidskål og ymerfromage
Hovedretten er gode, tykke svinekoteletter med spidskål og grønne ærter vendt med friske krydderurter
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
Søndag
Ovnstegt kylling med rodfrugter
Søndagskyllingen steges i ovnen med timian og hvidløg, rodfrugter og kartofler det hele i et fad. Retten serveres med en kold sauce
Ny opskrift
Vælg selv opskrift
Tøm køleskab
✕
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
mads Peter
Hvor mange personer er denne ret til, og kan den laves på købte, friske lasagneplader?
Dorthe
Hvor længe kan de holde sig?
Gudrun Steffensen
Skal det være friske tranebær, eller kan man bruge tørrede?
Solveig nielsen
Jeg skal servere sprængt and med grøntsager og aspargessovs. Børnene vil nok ikke have det. Så hvad laver jeg til dem i stedet...
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Påskebryg Kylle Kylle
Julebryg - snebajer
Elephant Beer
Master Brew
Fynsk forår
Foreslå nyt svar
Send nyt svar
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...