Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Svampe
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
...
Januar
I Januar er det sæson for:
April
I April er der sæson for:
Maj
I Maj er det sæson for:
- Om pureret suppe - Grundopskrift
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- Picnic - Efterår
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
3 små crostini
Italiensk toastbrød med marinerede tomater, svampe og gorgonzola. Tomater marineres med løg, hvidløg og persille. Svampe ristes med fløde og hvedemel. Spinat sauteres med gorgonzola og fløde. Smøres på brød og bages i ovnen. Serveres varm med bredbladet persille.
7 timers lammekølle
Gigot d'Agneau dit de 7 Heures - langtidsstegt lammekølle med grønsager, bacon og cognac i ovn i 7 timer. Server med sauce og gratin de capucins.
Alibert Fagotti med svampe og rucola
En lækker pastaopskrift med champignon, parmesanost og rucola. Sauteér svampe og hvidløg, bland med kogt pasta, parmesanost og rucola. Dryp evt. trøffelolie over ved servering. Smagfuld og nem ret!
Andebryst i brombær
Lækker opskrift på andebryst med brombærsauce, svampe og spinat. Andebrysterne steges og hviler. Sauce laves med brombær, appelsin, citron, vineddike og cointreau. Serveres med stegte svampe, spinat og brøndkarse.
Andebryst med brombær
Opskrift på andebryst med brombærsauce: Steg andebryster, tilsæt vineddike og andefond. Pisk smør og brombær i saucen, krydr med salt og peber. Server med kartofler og svampe.
Andebryst spicy med koriandernudler
Opskrift på asiatisk inspireret andebryst med nudler og enoki svampe. Andebrystet brunes på panden og steges derefter med sambal. Serveres med kogte nudler og en frisk korianderdrys. Kan også serveres skåret i skiver marineret i olie med krydderier og serveres med salat.
Andelever med korn og svampe
Andelever smager mildt og godt og skal kun steges i ganske få minutter, så den stadig er rosa indeni. Her serveret med en slags risotto med korn og svampe
Andesuppe med sprødt skind
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Antipasto grønsagsfad
Sprøde grønsager som marineres i urter og vineddike, serveres ofte i italienske hjem. Server fadet som en lækker forret
Asiatisk suppe
Prøv en dejlig varm suppe med mange grønsager og masser af smag. Grønt og godt
Asparges- og spiresalat
Opskrift på salat med hvide asparges, østershatte og mælkebøtteblade. Serveres med frisktomat og marinerede spirer. En skøn og sund sommersalat.
Baconbøffer på stegte kartofler
Baconbøffer af hakketoksekød bliver i denne ret gjort mere spændende, idet retten laves i ovnen sammen med kartofler. Alt i alt et lækkert resultat.
Bagt kuller med lun kartoffelsalat
Fisk indeholder sunde olier, og vi skal derfor gerne spise det regelmæssigt. Her er et forslag til en alternativ måde at tilberede og servere fisk på
Banansvampe
Denne dessert hedder banansvampe fordi bananer og abrikoser bliver formet som svampe i retten. Drysses med nødder som pynt. Sjovt til for eksempel en børnefødselsdag hvor det skal være lidt anderledes
Beef Wellington i airfryer
Airfryeren er dit hemmelige våben til nem, lækker beef Wellington. Indpakket i prosciutto og sprød butterdej er denne enkle middag klar til at imponere.
Beefsteaks med svampe, ingefær og tomat
Denne ret med beefsteakers - eller bare bøf, med svampe, ingefær og tomat drager inspiration fra det asiatiske køkken blandt andet ved brug af soya og risvin. Server med ris eller nudler og tilbehør.
Beurre Blanc - Beurre Rouge
Beurre blanc er en fransk smørsauce med vinaigre og rødvin eller hvidvin. Saucen kan serveres som de er eller med for eksempel friskhakkede krydderurter, svampe, safran og så videre.
Biksemad med pølser og svampe - det her er den gode opskrift
Vi har brugt pølser til biksemaden, men hvis der er rester fra lørdagens lammekølle, er de oplagt at bruge her - se lige opskriften, den er superlet
Bison steg med rødvinsauce
En bison er et stort oksedyr. I denne opskrift serveres bison som en stag og serveres med svampe, perleløg, kartofler og rødvinssauce
Blishøne med kartoffelpurée
Blishøne er et meget almindeligt syn i Danmark. Hvis du vil servere dem for gæsterne er de ikke lige sådan at få fat i. Det letteste er formentligt at skyde dem selv, eller få dem foræret af en jæger
Blishøne med rosmarinkartofler
Blishøne er ikke en ret man ofte spiser. Dette skyldes at det ikke er en let fugl at få fat i. Men mange, der har prøvet at spise blishøne synes det smager dejligt, så måske er det også noget for dig.
Blomkålssuppe med stegt ost
Lækker vegetarisk suppe med blomkål of svampe. Supper er super let at lave og smager dejligt. Som ekstra pift kan du lave stegt emmentaler ost. Velbekomme.
Blommer i rødvin
Her er en nem opskrift på hvordan man laver blommer i rødvin. Atamon bruges som koncerveringsmiddel, da det hæmmer væksten af skimmel og gær svampe.
Blæksprutte, grydestegt
Her er en opskrift på en lækker ret med blæksprutte, der grydesteges med grøntsager og urter. Server for eksempel retten for dine gæster med ristet hvidløgsbrød.
Braiserede stråsvampe med soyasauce
Hvis du er træt af at serverer fisk og skaldyr i diverse afskygninger til forret så ser her: braiserede svampe i soyasauce. Retten er let at lave med få ingredienser. Let men lækker forret.
Braiseret græskar med kokosmælk
Her er opskriften på briseret græskar. Retten kan bruges som vegetarisk hovedret, eller som tilbehør til blandt andet kødretter. Let og lækker aftensmad eller tilbehør for hele familien.
Braiseret kalvegrydesteg med ragout af druer og svampe
Hvis du vil servere noget lækker for dine gæster så prøv denne opskrift på braiseret kalvegrydesteg med ragout af druer og svampe serveret med rodfrugte-pure samt kartoffelbåde. Noget for enhver smag.
Braiseret oksekød med fem slags svampe
Hvis du elsker svampe i madlavningen, hvorfor så ikke prøve denne opskrift på braiseret oksekød med fem forskellige svampe. Prøv blandt andet med østershatte og portobello svampe. Retten er ganske nem.
Brisler med fløde-stuvede kantareller
Brisler er møre og meget delikate - særligt kalvebrissel. Prøv retten næste gang du har gæster, serveret med lækre stuvede svampe.
Brisselfyldt lammecarré af norsk vildlam med babyspidskål
Hvis du virkelig vil imponere din gæster så prøv denne spændende og flotte ret. De vil ikke blive skuffede.
Broccoli og champignon gratin
Simpel men lækker aftensmad med broccoli og svampe. Server gerne retten med salat og flutes. Nem aftensmad.
Brun Kalvefond
Opskrift på kalvekraftbenfond: Kalvekraftben brunes og simres med grøntsager, tomater og krydderurter i flere timer. Fond sies, reduceres og fryses ned til senere brug. Tilsæt eventuelt tørrede svampe for ekstra smag.
Brun Lammefond
Opskrift på lækker lamme kraftbenfond. Lammeben brunes og simres med grøntsager, krydderurter og tomater i flere timer. Fonden sies, reduceres og smages til før den fryses ned. Kan også opbevares i køleskabet og bruges som base i mange retter.
Bruschetta-fest
Bruschetta er italienernes svar på smørrebrød. Små ristede skiver brød med smagfuldt fyld på toppen er en skøn forret eller appetizer - med fire slags
Brøndkarsesalat med smukke Karl Johan'er og kastanier
En lækker salat med Karl Johan svampe, brøndkarse, kastanier og granatæblekerner. En smagfuld efterårsmåltid med sprøde brødcroutoner og citrondråber.
Bulgur med karrysauce
En opskrift på bulgur med karrysauce og grønsager, toppet med yoghurt. En lækker og sund ret der er nem at lave.
B-vitaminer
B-vitaminer forekommer i såvel animalske som vegetabilske produkter. B12-vitamin findes dog kun i animalske produkter.
Bygsuppe med kombu
En sød og cremet pastinaksuppe med kombu, løg, byg og miso. Kan serveres med klippet purløg. Kan varieres med andre grøntsager og evt. shitake svampe. Passer til Kinesisk Medicin.
Bøf á la dyrekølle med tyttebærskum
En opskrift på saftige bøffer af ung, mør dyrekølle, serveret med smørsvitsede champignons, bagte kartofler og en lækker tyttebærskum. Bøfferne steges i gyldent smør på panden og serveres efter smag med salt og peber. En lækker og rustik ret til en god middag.
Bøf af dyrekølle
Opskrift på stegt kølle med smør, salt og peber. Kødet bankes og steges i brunet smør. Server med smørsvitsede svampe og bagte kartofler. Kan også marineres inden stegning. Prøv tyttebærskum som tilbehør. Unge, møre kødstykker anbefales.
Bøf med kantareller og Mynte-panna cotta
Prøv at servere nogle smagfulde, flødestuvede kantareller til en god bøf. Kantareller kan findes netop nu i skove og krat, hvor kendere plukker dem
Bøf med ragout af rødløg og svampe
En lækker opskrift på oksebøffer med svampesauce, perfekt til 2 personer. Bøfferne steges med rosmarin og serveres med en cremet sauce lavet af rødvin, løg, champignon og fløde. Server evt. med en frisk salat til. Bon appétit!
Bøf stroganoff - enkel
Opskrift på oksestrimler i flødesauce med svampe og løg. Oksekødet brunes, svampene og løget tilføjes og svitses. Flødesauce med sennep, salt, peber og hvedemel hældes over og simrer i 20 min. Serveres med ris eller nudler.
Bøf stroganoff 2
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Bøf stroganoff 4
Opskrift på lækker okseklump i paprikasauce med bacon, løg og svampe. Simrer i 40 minutter i oksebouillon og fløde. Server med kartoffelmos og grøn salat.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
1
2
3
4
5
6
7
...
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Maibritt Mikkelsen
Det er noteret! Til trods for jeg måtte låne mig til en røgovn, var det hele besværdet værd! Top vudering her fra!
madABC.dk
Hej Maibritt. Det er en GÅSEPOSTEJ, og ikke en gåseleverpostej. Lever og hjerte er kun smagsgivere og en del af resten af...
Maibritt Mikkelsen
Hej :-) Der står at man skal bruge EN gáselever og ET gåsehjerte.... er det ikke en ekstremt lille portion? Der er jo næsten...
Heidi
Hvordan gør jeg en sortbrændt Roemertopf ren igen?? Gode råd modtages med tak😢
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
De er gode
Det er ligegyldigt
De er meget irriterende
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...