Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Fars dag
1
Asparges med hollandaise sauce
Klassisk og helt guddommeligt - spæde asparges, som bare smelter på tungen og som her serveres sammen med en herlig smørsauce. Festligt
Bearnaisesauce med fløde
Til lækker steg og skønne bøffer hører en dejlig sauce. Nem og god opskrift på den bedste hjemmelavede bearnaise sauce lavet fra bunden - få opskriften her
Chokolademousse med mynte
Chokolademousse med mynte er en lækker frisk dessert, toppet med lidt flødeskum. Denne enkle dessertopskrift er let og hurtig at lave
Coq au vin
Dagens middag er en fransk klassiker: Hane i vin. Vi har brugt rødvin til denne udgave, men retten kan også tilberedes med en hvidvin. Luksus du skal prøve
Fadbamse
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Filet Mignon med peberkorn- og sennepssauce
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Fiskepølse 2
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Friteret camembert
Dette er en hurtig lille delikatesse, som er ideel at sætte på bordet når du får uventet besøg eller I vil hygge jer lidt med lidt lækkeri
Frølår i pastis
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Frølår med fennikel
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Gammeldags æblekage i nye klæder
Inspirationen til denne herlige spise fik vi en dag, da en af vore gode venner kom forbi hel kurv Belle de Boskoop. Æblerne var kommet til veje ved et ...
Hakkebøf med bløde løg – også for børnekokke
Hakkebøf med bløde løg, brun sauce og kartofler er en god, gammeldags klassisk ret, som stadig holder - simpelthen fordi den smager fantastisk.
Hummer med vanilje- og chilismør
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Hønsesalat med bacon, champignon og asparges
En klassisk hønsesalat med bacon og asparges klæder ethvert stykke rugbrød og ethvert frokostbord. Her får du en enkel opskrift
Jordbær med chokolade
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Kammuslinger og spegeskinke med balsamicoeddike
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Klassisk ribbensteg
Lækker og klassisk opskrift på ribbensteg med sprød svær, som er er uundværlig på det traditionelle frokostbord. Et hit hos de fleste og let at lave
Kong Frederiks livret
Dette er den originale opskrift på Kong Frederiks livret. I Sønderborg; Kong Fiddes livret blev bl.a. serveret på Majestætens fødselsdag 11 marts.
Laksefilet med basilikum- og myntecreme
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Lammekam på grill
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Lammekølle med ben
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Marineret struds i svampesauce
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Medaljoner med dildpesto
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Mørbradsbøffer med champignonsauce
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Oksemørbrad med gorgonzolasauce
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Peberbøffer med cognacsauce
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Prinsens kylling
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Rejer i saltskorpe med citron- og oreganodip
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Rejespid fra Down under
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Romantisk middag
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Rådhuspandekager
Rådhuspandekager er en specialitet bestående af tynde pandekager, som er rullet med appelsincreme, dækket af et tyndt lag abrikosmarmelade
Spareribs, barbecue
Barbecue spareribs er altid et hit, når de serveres. Oprindeligt skal spareribs laves over lang tid -her 3 til 4 timer, i stedet for at blive grillet. Husk at de skal marineres i god tid.
Stegeben
Stegeben, eller gnaveben var i gamle dage en ret, der blev serveret, når pengene var små. I dag er stegeben en forholdsvis dyr ret, men den er alle pengene værd
T-bone steaks med tomatcoulis
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Vagtler - Cailles En Sarcophage
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Whiskymarinerede flamberede fasanbryster
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
1
1
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Til Erik. Ifølge kokken skulle det være OK.
Erik Fleischer
100 gram tørrede morkler virker voldsomt. Kan det virkeligt passe?
Solveig Tovgaard
Hejsa ÆBLE-BANAN-KAGE Opskriften lyder spændende, Hvor mange personer er den beregnet til? Hvor stor en bradepande/fad skal der...
Nicole
Hvad størrelse form skal der bruges?
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Prøv vores Kogekunst quiz
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Påskebryg Kylle Kylle
Julebryg - snebajer
Elephant Beer
Master Brew
Foreslå nyt svar
Send nyt svar
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...