Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Lam
1
2
- 1. påskedag
Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en lang række fridage, frokoster, påskebryg og måske venter branderten forude se opskrifter her
Anatolsk pande - Sac kavurma
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Braiseret lammeskank med nye grønsager
Her er opskriften på en spændende ret: braiseret lammeskank med nye grøntsager. Grøntsager kan varierer efter årstiden. Server gerne retten med bulgur
Butterdejspakker med kødfyld og tzatziki
De lækre fyldte pakker er også gode til picnic eller når maden skal nydes på terrassen
Börek med kødfyld
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Cassoulet - Fransk lammegryde med bønner - i trykkoger
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Farsbrød med spinat- og æggefyld
Det er i mange lande en tradition at "gemme" hårdkogte æg i farsbrødet. Vi har udvidet opskriften med spinat og smagt både fars og sauce til med sennep
Fisketatar og lammesteg med karry
I denne menu skal noget af maden marinere eller hvile, og både fisken og kålen bliver blødere, når den får tid i en syrlig marinade
Fransk lammesauté
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Frikadeller med feta
Sommerlige frikadeller med fetaost og krydderier. Server dem med pitabrød og salat på en varm dag. Er det derimod regn og rusk, så giv pasta
Frikadeller med lime-coleslaw
Farsen er krydret med fintrevet limeskal, hvidløg og spidskommen, og limesaften bruges til en frisk og krydret dressing til kålsalaten
Fyldt lammebov
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Glaseret lammekølle med lynghonning og halve bagte hvidløg
Honning glaseret lammekølle med rosmarin og hvidløg er fantastisk. Den kan laves i ovnen og på grill
Gratin i græsk stil
En lækker og anderledes hovedret, direkte fra ovnen, med smag af Middelhavet, frem for alt Grækenland. Billigt og godt
Grillede lammekoteletter
Lammekoteletter bliver meget lækre på grillen. De bør krydres kraftigt og serveres med kryddersmør
Grillede lammespid i god marinade
Et godt bud på en varm ret er disse lækre lammespid. Er du ikke til lam, kan oksekød eller kylling også bruges. Vi laver en enkel salat til
Grillet lam med salat og bønner
En dejlig sommerlig menu, hvor du kan lave både den kolde suppe og salaten klar, inden gæsterne kommer. Desserten kan fx være en kærnemælksfromage med bær
Grillstegt lammekølle i skiver
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf over 12.000 med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx nem lammekølle
Grillstegt lammelever
Grillstegt lever skal være rosa, ikke gennemstegt. Den smager mere pikant, hvis den marineres først. Grillstegt lever er sundt og billigt
Grillstegte lammekoteletter
og provencekartofler, som er bagt med citron og oregano. Kartoflerne er især gode til lammekød, men også til en god (hakke)bøf, kotelet, kylling eller ...
Grillstegte lammekoteletter og auberginesalat
Så har vi igen fundet grillen frem, men du kan sagtens bruge en grillpande eller almindelig stegepande til koteletter og ost og bage auberginerne i ovnen
Græsk farsbrød 2003
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Haggis
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Hindsholm lam med grillet piment og kalvesky
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Indisk lammegryde i ingefær og tomat
Denne ret blev sidst prøvet 5. april med bulgur og hjemmebagt brød, og med godt resultat og der var gode hjemmebagte påskemuffins
Iransk lammegryde
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Kallunsuppe
Der anvendes kallun af unge, nyslagtede sommerlam. Kallun er indmad, nærmere betegnet mave og fedttarme. Til en gang kallun hører også lammefødderne
Kebab - for børnekokke
Anret en tallerken med lækker köfte kebab, bulgursalat, yoghurtdressing og chilirelish. Lav kebabspiddene på grillen for at få den autentiske smag frem.
Kebab med kornsalat
Kebab er kød på spid. Her er de lavet med krydret hakket kød
Kebab med ærtehummus og tabbouleh
Nem og dejlig aftensmad bestående af krydrede kødspyd lavet af hakket lammekød. Serveres med en skøn ærtecreme smagt til citron og koriander
Kofta Kebabs
Kofta er en familie af frikadelle- eller kødretter, der findes i det indiske subkontinent, sydkaukasiske, mellemøstlige, balkanske og centralasiatiske retter
Krydrede frikadeller med græsk salat
Græsk sommerret med krydderurter, der smager og dufter af Middelhavet
Krydret lammekebab
Kebab betyder spidstegt kød her har vi brugt lammekød, som er marineret med en spændende krydderiblanding
Krydret lammesteg og ananascrumble
Smør en god lammesteg ind i olivenolie og krydderier og lad den passe sig selv i ovnen, mens du laver det nemme tilbehør
Kødboller i sennepssauce med vintergrønt
Prøv en ny variation af "boller i karry". Her er saucen smagt til med sennep og har ekstra fyld af gode vintergrønsager
Kødboller i tomatsauce
Nyd retten med friskkogt pasta eller kogte ris. Du kan også lægge kødboller og sauce i små burgerboller som sliders
Lam i dild med rejer
Lam i dild - denne gryderet med lammekød, dild og gulerødder. En lækker, nem aftensmad
Lam i kål - i trykkoger
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Lam i kål 2 - i trykkoger
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Lam Navarin - Fransk lammegryde - i trykkoger
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Lam og kål i karry
Vi har brugt hakket lammekød til denne dejlige vinterret - kig i supermarkedets frysedisk, hvis de ikke har det som ferskvare
Lammebov med krydderurter og friske figner med mascarponecreme
Den langtidsstegte lammebov er smurt med en cremet sennepsdressing og serveret med kartoffelmos med kål. Dessert består af friske figner med mascarponecreme
Lammebov med rødbedesalat og Vingelé med vaniljesauce
Farseret lammebov og Vingelé. I denne uge er der rigtig lækker gæstemad på menuen. Maden kan forberedes i forvejen, så du har tid til at tale med dine gæster
Lammeculotte med blomkålspuré og ærtetoppe
Lammeculotte er virkelig en lækker delikatesse og her er en skøn opskrift + tilberedningsvejledning til både grill og ovn - få opskriften her.
Lammeculotte med myntepesto
En lammeculotte passer lige til to personer og så er den nem at tilberede. Udnyt ovnvarmen til tilbehøret
Lammeculotte med rosenkål, æbler, rodfrugtmos og timiansky
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Lammefrikassé - i trykkoger
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Lammefrikassé med forårsgrønt og estragon
Pift saucen op med sennep, citronsaft og frisk estragon eller andre friske krydderurter
Lammegryde - i trykkoger
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Lammekarry med appelsincouscous
Opskrift på en nem og lækker wokret, som også kan laves af strimler af okse- eller svinekød. Kog evt. selv kikærterne - husk at lægge dem i blød dagen før
1
2
1
2
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
paul moe lester jr
SMAGER AF MIT FUCKING GULV, HÅBER AT DU BLIVER KIDNAPPET OG KNEPPET AF EN FUCKING KÆNGURU
jens
smager af absolut lort og pis, hvem enden der har lavet denne ret håber jeg a tdu kommer til at trædde på en FUCKING LANDMINE
jens
smager af absolut lort og pis, hvem enden der har lavet denne ret håber jeg a tdu kommer til at trædde på en FUCKING LANDMINE
Stig Jørgensen
Denne ret er helt fantastisk, der er simpelthen så meget smag den slår benene væk under mig så simpel at alle kan lave den.👍👍
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Prøv vores Kogekunst quiz
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
2 eller flere gange om ugen
1 gang om ugen
1 gang om måneden
Aldrig
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...