Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Syltning/saft
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
...
Abrikos nødde marmelade
Dette er en god grundopskrift, som både kan anvendes til marmelade og til chutney. Til chutney skal vaniljen blot udskiftes med et par chilier.
Abrikos-appelsin marmelade Sørens
Abrikos- og appelsinmarmeladen er klassisk marmelade med et frisk tvist.
Abrikos-blommemarmelade
Abrikos-blommemarmelade er en spændende og smagfuld marmelade som går godt ost.
Abrikosfyld
Abrikosfyld kan bruges til mange ting, det kan fyldes i frugt, tærter osv.
Abrikos-hybenmarmelade
-abrikosmarmelade er en god og meget samgsfuld marmelade som er god morgenmads bordet.
Abrikoskompot med fire aromaer
Abrikoskompot er dejligt tilbehør til mange retter, denne meget søde kompot står meget godt op imod syrlige retter. Jernurten og ferskenblade giver en en dejlig fyldig smag til kompotten.
Abrikosmarmelade
Abrikosmarmelade er dejlig på både brød og boller, den kan også med fordel bruges i andet bagværk så som tærter.
Abrikos-tomatmarmelade
En opskrift på hjemmelavet tomat-abrikosmarmelade. En kombination af saftige tomater og søde abrikoser, perfekt til morgenmad eller som topping på brød. Let at lave og med en frisk smag.
Abrikos-tomatmarmelade i mikroovn
En opskrift på tomat-abrikos marmelade med citronsaft og sukker. Tomater og abrikoser skæres i små stykker, blandes med citronsaft og sukker, og koges i mikroovn. Tilføj evt. geleringsmiddel og konserveringsmiddel før opbevaring i et rent glas.
Agurker, der bliver gode
Opskrift på syltede agurker efter Den Grønne Syltebog. Agurkerne udblødes i saltlage, opvarmes i eddikelage, og til sidst lægges de på glas med krydret eddikelage.
Agurkesalat med dild, syltet
En opskrift på hjemmelavet syltede agurker med eddikelage, perfekt som tilbehør til stegte kødretter. Skiver af agurk og dildskærme lagvis i sylteglas og overhældes med en eddikelage. Holdbar i køleskabet i ca. 6 måneder.
Alliancemarmelade
En lækker opskrift på hindbærmarmelade med ribs, kirsebær, solbær og sukker. Bærene koges langsomt op, tilsættes hindbær og marmeladepulver, og til sidst hældes marmeladen på glas.
Alliancemarmelade
En lækker opskrift på hindbærmarmelade med ribs, kirsebær, solbær og sukker. Bærene koges langsomt op, tilsættes hindbær og marmeladepulver, og til sidst hældes marmeladen på glas.
Alliancemarmelade 2
Opskrift på blommemarmelade med ferskener og abrikoser. Frugter skoldes, flåes og koges med sukker og knuste sten i 30 minutter. Kan tilsættes konserveringsmiddel før opbevaring.
Alliancesyltetøj med bær - Marie's
En opskrift på hjemmelavet marmelade lavet af ribs, solbær, jordbær, sukker og geléringsmiddel. Frugten skal trække i sukkeret i et par timer før det koges og hældes på rene glas.
Ananas- og mangochutney
En opskrift på en frisk og krydret ananas-mango chutney med ingefær, chili og lime. Server den som tilbehør til fx kylling eller grillet fisk.
Ananasmarmelade
En opskrift på ananasmarmelade med citronsaft, sukker og rød melatin. Frugtkødet blendes eller males og koges 10 min. Sukker og citronsaft tilsættes, marmeladen koges igen 10 min. Melatin blandes med sukker og drysses i marmeladen, derefter koges i 2 min. Serveres i Atamonskyllede glas.
Ananassyltetøj
Opskrift på ananas-syltetøj med citron og mandler. Bland ananas, citronsaft og sukker, kog i intervaller i mikroovn. Tilsæt mandler og geleringspulver, kog videre og server.
Appelsin- og grapefrugtmarmelade
En opskrift på hjemmelavet citrusmarmelade lavet af grapefrugt, citron og appelsiner. Frugten skæres i skiver, overhældes med kogende vand og koges med sukker og citronsyre. Server på glas uden konserveringsmiddel.
Appelsin-blommemarmelade
Opskrift på appelsin-blomme marmelade. Appelsiner skæres i tynde trekanter og koges med blommer, sukker og rød melatin. Serveres som marmelade i glas.
Appelsinmarmelade
Citrusfrugterne er en stor familie, og der findes mange krydsninger af citron, lime, appelsin og grapefrugt
Appelsinmarmelade
Opskrift på skøn appelsinmarmelade med en intens smag. Kræver lidt tid og tålmodighed, men resultatet er det hele værd. Perfekt på nybagt brød eller som topping på yoghurt.
Appelsinmarmelade 2
Opskrift på appelsinmarmelade: Hak rengjorte appelsiner fint. Kog dem med sukker, indtil massen er tyk og klar. Tilsæt Atamon og fyld i rene glas.
Appelsinsirup
En lækker opskrift på vanilje-karamelsauce med friskpresset appelsinsaft. Perfekt til desserter eller som topping til is.
Appelsinsyltede squash med kanel
Opskrift på squashrelish med appelsin og kanel. Squash skæres i skiver og koges med sukker, eddike, appelsinskal, vanilje, kanel og nelliker. Tilsæt appelsinsaft og Atamon før det fyldes på glas.
Appelsinsyltetøj
En opskrift på hjemmelavet marmelade lavet af appelsiner og citroner, skrællet, skåret i stykker, kogt med sukker og geleringspulver og fyldt på glas.
Asiestrimler
Opskrift på syltede asier: Skrællede asier og løg hældes over med kogende vand, skæres i strimler og ringe og lægges i Atamon-skyllede glas. Eddikelage koges med sukker og krydderier, hældes over asierne og lukkes til dagen efter. (ca. 2 liter)
Bananchutney
Chutney er oprindeligt tilbehør til indiske retter. Retten består af indkogt frugt samt sukker og krydderie. Her er det bananer der bruges. Der er også eddike i for at forlænge holdbarheden.
Bap Cai Muoi Xoi - syltet hvidkål
En nem opskift på vietnamesisk inspireret syltet hvidkål. Der skal blandt andet bruges rau ram, også kaldet polygonum, der måske er bedre kendt i Danmark under navnet vietnamesisk koriander.
Blomme-abrikosmarmelade
Hjemmelavet marmelade smager bare bedre. Og denne marmelade af blomme og abrikos er ingen undtagelse. Prøv den til morgenbrødet. Marmeladen kan holde længe på grund af konserveringsmidlet Atamon. plum
Blomme-appelsinmarmelade
Denne marmelade med blomme og appelsin er lækker på for eksempel nybagte boller eller på morgenbrød en søndag morgen. Marmelade
Blommechutney
Her er opskriften på en lækker og hurtig blomme chutney. Hvis du vil gemme chutneyen tilsæt gerne en smule Atamon. Velbekomme.
Blommechutney 2
En chutney serveres som regel som tilbehør til indiske retter. Her bruges den lækre chutney med blommer til ost eller som krydret dessertsauce. og man kan rolig sige den er krydret, da der er chili i.
Blommechutney 3
I Danmark har vi tradition for at sylte grønsager med eddike og sukker, mens vi til frugt kun bruger sukker. I chutney, der oprindelig stammer fra Indien
Blommechutney 4
Her er en opskriften på en lækker og hurtig opskrift på en blommechutney med blandt andet rosiner og caynnepeber. Velbekomme.
Blommechutney 5
Friske blommer er gode til en krydret chutne½ Nyd som tilbehør til kolde og varme retter eller en moden ost
Blommechutney 6
Brug den lækre chutney som tilbehør til stegt fisk, røget kød, modne oste og krydrede gryderetter. Chutneyen kan holde sig længe på et mørkt og køligt sted
Blommechutney 7
En chutney er som oftest et tilbehør til indisk mad. Chutneyen består som regel af indkogt frugt med sukker og krydderier. Men denne opskrift med blommer
Blommechutney med æbler og rosiner
Chutney stammer oprindeligt fra Indien, hvor det bruges som tilbehør til madretter. Denne lækre chutney med blomme, æbler og rosiner kan blandt andet bruges
Blomme-hybenmarmelade
Hjemmelavet marmelade smager fantastisk dejlig på hjemmebagte boller eller på morgenbrødet. Marmeladen er ganske let at lave og kan holde længe, især hvis du putter konserveringsmiddel i. Velbekomme.
Blommekompot
En kompot er en slags grød, der hverken er udkogt eller pureret. Kompot kan laves på mange typer frugt. Her laves kompotten af blomme. Prøv den som tilbehør til dessert eller madretter.
Blommekompot med appelsin og kardemomme
Her er opskriften på en lækker blommekompot med appelsin og kardemomme. Server den som dessert med makroner og flødeskum.
Blommemarmelade
Blommemarmelade er let at lave og hurtigt. Perfekt i sommer/efterårsperioden hvor det er sæson for danske blommer. Brug for eksempel marmelade på nybagte boller eller på morgenbrødet.
Blommemarmelade - mikroovn
En rigtig lækker blommemarmelade smager himmelsk på et stykke lunt franskbrød eller hjemmebagte boller. Og så kan marmelade endda laves i en mikroovn - simplet og hurtigt.
Blommemarmelade med amaretto
Det er super lækkert at lave sin egen marmelade. Her er en opskrift på en super nem marmelade med amaretto; en likør af abrikos. Marmeladen smager for eksempel godt på et lunt stykke franskbrød.
Blommemarmelade med appelsin
Her er en opskrift på en lækker marmelade med blommer og appelsin. Prøv marmeladen til for eksempel nybagte boller, eller morgenbød. Marmeladen er let og hurtig at lave.
Blommemarmelade med ingefær
Prøv denne lækre blommemarmelade med ingefær og æble til morgenmaden, på det lune morgenbrød, eller måske nogle lune boller. Marmeladen er nem og hurtig at lave.
Blommemarmelade med kanel i mikroovn
Det har aldrig været lettere at lave marmelade - 10 min. i mikroovnen og så er den klar. Denne blommemarmelade med kanel er særdeles god til pandekager, men kan naturligvis også bruges på lune boller.
Blommemarmelade med valnøddekerner
Blommemarmelade kan bruges ved mange lejligheder: på morgenbordet, til de nybagte boller og så bidere. Denne marmelade laves blandt andet med nelliker og valnødder. Marmeladen er ganske let at gå til.
Blommemarmelade med valnødder
Marmelade er overraskede let at lave. Og så smager marmeladen her med blommer og valnødder bare rigtig lækkert. For eksempel til morgenbrødet eller brunchen
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
1
2
3
4
5
6
7
...
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Maibritt Mikkelsen
Det er noteret! Til trods for jeg måtte låne mig til en røgovn, var det hele besværdet værd! Top vudering her fra!
madABC.dk
Hej Maibritt. Det er en GÅSEPOSTEJ, og ikke en gåseleverpostej. Lever og hjerte er kun smagsgivere og en del af resten af...
Maibritt Mikkelsen
Hej :-) Der står at man skal bruge EN gáselever og ET gåsehjerte.... er det ikke en ekstremt lille portion? Der er jo næsten...
Heidi
Hvordan gør jeg en sortbrændt Roemertopf ren igen?? Gode råd modtages med tak😢
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Ja
Nej, det vil jeg ikke have
Nej, ikke endnu, men snart
Ved ikke hvad det er
Er på min ønskeliste
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...