Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Mortensaften
1
- Julemiddag
Økologisk helstegt landand, sveske-puré og rødkål med bagte æbler smagt til med sherry-eddike og tranebær. Hertil "brunekartofler" samt kraftig glace med appelsin.
Agurkesalat
Opskrift på agurkesalat med cremefraiche dressing. Bland cremefraiche med persille og løg, tilsæt salt og peber. Vend agurketerninger i dressingen og server til stegt lammekød og oksekød.
And
Opskrift på stegt and med svesker og æbler. Anden fyldes og steges i ovn, mens en velsmagende sauce tilberedes af skyen. Server med kartofler og sauce til.
And langtidsstegning
Opskrift på langtidsstegt and med æbler og svesker. Anden fyldes med æbler og svesker, gnides med salt og peber og steges i ovnen i ca. 6 timer. Skyen bruges til at lave sauce. Server med rødkål og andet tilbehør.
And langtidsstegt
Langtidsstegt er vel altid bedst, her med æble og svesker - og nu også som farseret og med syltede grønne peberkorn - smager vildt godt og rækker en del længere ...
And, stegt med æbler og svesker
Opskrift på langtidsstegt and med fyld af æbler og svesker, serveret med hjemmelavet sauce. Anden steges længe ved lav temperatur for saftigt kød og sprød svær. Serveres traditionelt med rødkål, sukkerbrunede kartofler og hvide kartofler.
Andebryst à l´orange
Opskrift på andebryst med frugtblandning og appelsinsauce. Steg andebrystet og frugterne i ovnen, lav en lækker sauce af andesky og fløde. Server skiver af andebrystet med frugtblandingen som tilbehør.
Andebryst a la creme
Opskrift på stegte andebryster med bacon, cherrytomater, karljohansvampe og flødesauce med timian. Serveres med råstegte kartofler.
Andebryst marineret i mjød
Opskrift på marinerede andebryster med druesauce og kartoffelroulade. Andebrysterne marineres i mjød, soyasauce, honning og krydderier, steges og serveres med saftig druesauce. Kartoffelrouladen laves med kartofler, selleri og spinat. Serve med marinademarinaden som sauce.
Andebryst med ovnstegt rødkål
Andebryst i ovn: En nem og ukompliceret opskrift, hvor andebrystet med garanti bliver sprødstegt
Andesauce - hjemmelavet
Den perfekte sauce til din juleand krydret med timian og laurbærblade, som mormor lavede den
Andesteg - god gammeldags
God gammeldags andesteg er opskriften på en rigtig mortensaften, og for mange også en del af menuen juleaften. Denne opskrift på andesteg er klassisk
Andesteg - god gammeldags
God gammeldags andesteg er opskriften på en rigtig mortensaften, og for mange også en del af menuen juleaften. Denne opskrift på andesteg er klassisk
Andesteg 2
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Andesteg på grill - kuglegrill
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Brunede kartofler
Brunede kartofler er ikke svære at lave. Tilbered de lækreste kartofler på bare 30 minutter og server dem fx til den klassiske julemiddag
Danish apple cake
En lækker dansk Æblekage med Martinmas-gås, lavet af æbler, sukker, rasp, smør og fløde. Æblerne skæres tyndt og lagvis med rasp og sukker i en form, bages og serveres med pisket fløde. Smagen af Danmark i en skål!
Gammeldags brun sauce
En opskrift på hjemmelavet sauce ved at bruge safter fra stegning af kød, hvedemel, gastrik, salt og peber. Gastrik tilføjer dybde og karakter til saucen. Opskrift på æble- eller kirsebærgastrik med sukker og eddike forklaret.
Gammeldags æblekage 4
Æblekage med ristet rasp, flødeskum og gele ligesom da mormor var ung. Dansk når det er bedst!
Hjemmelavet rødkål
Rødkål med rødvin, appelsin og krydderier, det er den bedste opskrift på den klassiske rødkål. Server rødkålen til flæskesteg eller and
Juleand med æbler og svesker
Sådan tilbereder du den perfekte andesteg til julemiddagen eller en dejlig mortensaften og laver en skøn andesauce. Server med brunede kartofler og rødkål
Klassisk andesteg
Julemiddagen er for de fleste en familiefest og en aften med mange traditioner. Her er den klassiske andesteg med det hele
Langtidsstegt andesteg
En god gammeldags langtidsstegt andesteg er perfekt til julemiddagen eller til Mortens aften. Denne opskrift på andesteg, bliver meget mør og saftig
Mortensand med druer
Denne andeopskrift er lidt utraditionel, i det anden først koges og derefter brunes i ovnen. Tilbehøret er muscatdruer, en meget lækker sauce og safranris
Roast duck
En opskrift på stegt and, populært på Mortensaften i Danmark. Anden tilberedes i ovnen med æbler, svesker og bouillon, og serveres med sojasovs og fløde.
Roast goose
Danish roast goose recipe for Martinmas Eve. Goose stuffed with apples and prunes, roasted for several hours. Served with gravy, potatoes, and red cabbage.
Rødkål - klassisk hjemmelavet
Rødkål er fantastisk tilbehør til kødretter som frikadeller, flæskesteg, andesteg og meget mere. Denne opskrift på rødkål er nem at lave
Spinatroulade med røget laks
En lækker roulade lavet af spinat, fyldt med røget laks og flødeost. Perfekt til festlige lejligheder eller som en delikat frokostret.
Sprød and med pære- og kumquatchutney
En opskrift på lækker and med pære- og kumquatchutney. Chutneyen laves af pærer, kumquatter, løg og krydderier, som fyldes i anden før den grilles i 2 timer. Serveres med chutneyen til.
Stegning af mortensanden dagen før
Opskrift på genopvarmning af stegt and dagen efter. Skær kødet fra skroget, læg det i et ovnfast fad med skindet over for at undgå udtørring. Dæk fadet med folie og sæt det i køleskabet. Opvarm i ovn ved 180°C i 20 minutter, pensl med andefedt og steg ved 250°C i 10 minutter. Serve med sauce.
Stegt julegås
Opskrift på langtidsstegt gås til jul. Gåsen fyldes med æbler og kartofler, krydres med urter, og steges i ovnen i 4 timer. Server med hjemmelavet sauce og tilbehør. Perfekt til 6-8 personer.
Waldorfssalat
Opskrift på Waldorfsalat med cremefraiche, bladselleri, vindruer, æbler og valnødder. Dressing af cremefraiche, sukker og salt. Pynt med valnøddekerner, bladselleriblade og vindruer. Perfekt til vildtretter eller farseret fjerkræ.
Æblekage, bagt med sprødt låg
Dejlig dessert bestående af blandt andet æbler, kanel, havregryn, citronmelisse og annanassalvie. Serveres med cremefraiche, flødeskum eller en kugle vaniljeis.
1
1
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Hej Maibritt. Det er en GÅSEPOSTEJ, og ikke en gåseleverpostej. Lever og hjerte er kun smagsgivere og en del af resten af...
Maibritt Mikkelsen
Hej :-) Der står at man skal bruge EN gáselever og ET gåsehjerte.... er det ikke en ekstremt lille portion? Der er jo næsten...
Heidi
Hvordan gør jeg en sortbrændt Roemertopf ren igen?? Gode råd modtages med tak😢
Lis Neumann Westerberg
Super opskrift. Lammekøller og kyllinger bliver altid mere saftig i stegepose, plus ovnen kun lige skal have en nem overhaling....
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Mette Frederiksen
Alex Vanopslagh
Pia Olsen Dyhr
Nicolai Wammen
Troels Lund Poulsen
Lars Løkke Rasmussen
Inger Støjberg
Foreslå nyt svar
Send nyt svar
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...