Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Italien
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
...
Abrikoser med sveskecoulis
Abrikoser med sveskecoulis er et eksempel på, hvordan to meget søde frugter kan give hinnanden et ektra pift. Denne opskrift skal bare opleves.
Affogato al caffe
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Agnello alla romana
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Agnello alla romana 2
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Andebryst i Aceto Balsamico med frugt mostarda
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Anderagout til Pici - Sugo di nana
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Antipasta mistro
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Antipasto
Antipasto (flertal: antipasti) er det italienske ord for forret som betyder "før maden" (bogstaveligt, "før pastaen"). I italiensk madtradition...
Antipasto grønsagsfad
Sprøde grønsager som marineres i urter og vineddike, serveres ofte i italienske hjem. Server fadet som en lækker forret
Arancine di riso
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Artiskokker med gedeost og pebersauce
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Artiskokker med oliven og kapers - Carciofi alla napoletana
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Artiskokomelet
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Artiskokragout med polenta
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Asparagi alla milanese
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Asparges med parmaskinke
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Asparges med parmesanost og krydderurtesmør
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Asparges med serranoskinke
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Aubergine boller med tun
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Aubergine med salatsauce
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Auberginer som i Parma
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Balsamicoløg
Brug de skønne rødløg på en ny velsmagende måde i dette skønne tilbehør, som passer perfekt til kød- og grillretter - prøv den også i burgere
Banket kylling med pesto og pasta
Italiensk inspireret ret bestående af banket kylling med mozzarella. Hertil serveres en pesto lavet på blandt andet basilikum samt pasta, gerne med en håndfuld bavyspinatblade.
Benløse fugle med parmaskinke og rodfrugtmos
Disse benløse fugle hår fået et lille italiensk twist med parmaskinke, ag saucen er smagt til med balsamico. Server med en mos af rodfrugter
Bigoli pasta med suder og rucola
I Bigoli con salsa di tinca e rucola- eller på dansk bigolipasta med suder og rucola er en spændende pastaret med bigolipasta, der er tykke spaghettier samt suder som er en karpefisk.
Blomkål med eddike
Denne ret med blomkål, vineddike og hvidløg er et super nemt og hurtigt tilbehør. Passer glimrende til diverse kød og fiskeretter.
Blomkål som i Milano
Blomkål som i Milano laves blandt andet med smør, parmasan og løg. Retten er let at lave og smager dejligt. Kan bruges som vegetarisk hovedret eller som tilbehør.
Blomkålsfrittata
Fritatta er en æggebaseret ret, der kunne minde om omelet. Retten stammer oprindeligt fra Italien. Her laves frittataen med blomkål, ansjosfilleter og kapers.
Blæksprutte, grydestegt
Her er en opskrift på en lækker ret med blæksprutte, der grydesteges med grøntsager og urter. Server for eksempel retten for dine gæster med ristet hvidløgsbrød.
Blæksprutter - Polpo verace
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf de fleste med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx blæksprutter
Blæksprutter i appelsinsaft
Blæksprutte i appelsinsaft eller Calamari all' arancio, stammer, som navnet nok antyder, fra Italien. Opskriften er ganske enkel, men retten smager ikke desto mindre fantastisk.
Bolognese kødsauce
En rigtig lækker kødsauce bolognese kræver tid, denne opskrift tager 7 timer at lave, så lav den eventuelt dagen før. Men det er det værd, for det er en utrolig lækker kødsauce fyld med lækker smag.
Braciola di manzo
Braciola er en lækkert italiensk et. Retten er en slags kødroulade med lækker krydderurtefyld. Prøv retten næste gang du har gæster. Måske med en lækker italiensk rødvin til.
Braciole med hvidvin og rosiner
Braciaole er en lækkert ret med pandestegt kød, der oprindeligt stammer fra Italien. Retten laves med kalvekød men også andre typer kød eller tilbehør kan bruges. Perfekt som lækker aftenmad.
Braseret fisk
Her er opskriften på en spændende italiensk inspireret ret med ansjoser og grøntsager. Retten er let at lave som aftensmad eller til gæster.
Brombærfondue med figner og mandelkager
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Bruchetta med champignon
Bruchetta stammer fra Italien og bruges ofte som forret. Brødene kan også med stor succes laves til brunch. Vegetarer kan også sagtens nyde dem. Kan også bruges som tilbehør.
Bruschetta
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Bruschetta 2
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Bruschetta med gorgonzola og radicchiosalat
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Bruschetta med tomat og ost
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Bruschetta med tomater
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Bruschetta med tomatsalsa
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Bruschetta Toscanske
Her er en italiensk klassiker, som er blevet en populær småret på mange danske barer og cafeer.
Brødcroutoner
Croutoner er ristede brødterninger. De kan ristes på panden og ovnen. De kan for eksempel tilsættes persille eller hvidløg for smag. Brug dem i for eksempel salater som cæsarsalat eller grønsagsretter
Budino di pomodoro
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Bøf med grønsagsragout
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Bønner i tomatsauce
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Calzoncini med artiskokker og mælkebøtter
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Calzones vegetariske
Enkel italiensk mad er så let at tilberede, at man kan glemme alt om at hente fast-food på grillbaren. Denne calzone smager måske endda bedre end pizza
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
1
2
3
4
5
6
7
...
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Helle
Bliver bedre med finthakket chokolade i
Gitte Hansen
Hvor mange boller giver det, og kan de fryses?
madABC.dk
Til Erik. Ifølge kokken skulle det være OK.
Erik Fleischer
100 gram tørrede morkler virker voldsomt. Kan det virkeligt passe?
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Prøv vores Kogekunst quiz
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Vin
Øl
Vand
Sodavand
Saft
Mælk
Ingenting
Andet
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...