Logo

Club sandwich

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Club sandwich

 

Her er en cafeklassiker, der passer perfekt til en dejlig sommeraften.

Arbejdstid: 10 min. Stegetid: 3 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250-300 g (grill)stegt kyllingebryst

4 skiver bacon

4 skiver groft sandwichbrød

2 spsk mayonnaise evt. dijonnaise

1 stor tomat (skiver)

4 sprøde salatblade fx romainesalat eller icebergsalat

 

Tilbehør: syltede agurker

evt. lidt franske kartofler

*

 

Steg baconskiverne sprøde det gøres nemt mellem to stykker køkkenrulle 1½-3 min. i mikroovnen ved fuld effekt.

Skær kyllingestykkerne i tynde skiver.

Rist brødet let og smør det med mayonnaise.

Læg salat på 2 skiver brød og derefter kylling, bacon, tomat og mere salat.

Læg de resterende brødskiver ovenpå og tryk sandwichene let sammen.

Sæt et par tandstikkere i hver og skær dem igennem diagonalt.

Server med syltede agurker og evt. som i USA med lidt chips.

 

Hvis du synes, at der skal lidt mere mad på bordet end en sandwich, kan du supplere med denne dejlige Bønne- og kartoffelsalat


Læs om den ægte clubsandwich her



 

 


Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 319 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Miniboller med røget laks og skinkeVelkommen til kaffebord i haven. Bag nogle lækre små boller og fyld med røget laks med...
• Clubsandwich infoEn clubsandwich, også kaldet clubhouse sandwich, er en sandwich med to lag pålæg mellem to...
• Sandwich med avocadocreme og røget laksDen velvoksne sandwich er bygget op lidt som en amagermad, med både hvedebrød og rugbrød....
• Blommerissoller Rissolle er oprindeligt en friturestegt postej med kød eller fisk. Her er rissollerne...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os