
 
Superlækkert sandwichfyld. Rør en cremefraiche-dressing lidt
a la sauce tartare, og vend små stykker varmrøget laks i.  
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. 
#
2 spsk cremefraiche 9% 
1 tsk citronsaft 
1 knsp. sennepspulver 
1-2 tsk kapers 
2-3 cornichons 
1-2 forårsløg 
250 g varmrøget laks eller ørred 
2 tomater 
salatblade 
1 hårdkogt æg 
4 skiver brød eller 2 sandwichboller 
*
Rør cremefraiche sammen med citronsaft, sennepspulver,
kapers, finthakkede cornichons og finthakkede forårs løg. 
Pluk laks eller ørred i små stykker uden skind og ben, og
vend dem i dressingen. 
Smag til med salt og peber. 
Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. 
Anret fiskesalaten mellem brød eller i boller med grønne
salatblade, tomatskiver og skiver af hårdkogt æg. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin