Logo

Sandwich med æggesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sandwich med æggesalat

 

Æggesalaten er krydret med sennep og karry. Anret i skiver af groft sandwichbrød eller boller eller pitabrød - perfekt til madpakken.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min.

 

#

2 spsk mayonnaise

2 spsk kvark eller skyr

1 tsk dijonsennep

¼ tsk karry

salt og peber

2 stilke bladselleri

1 rød peberfrugt

2 hårdkogte æg

4 skiver groft sandwichbrød eller 2 grove boller eller pitabrød

2-4 salatblade

*

Rør mayonnaise og kvark godt sammen med sennep, karry, salt og peber.

Skær bladselleri og peberfrugt i små terninger.

Pil og hak de hårdkogte æg.

 

Rør det hele sammen, og smag til med salt og peber.

Anret æggesalat og evt. salatblade i bolle eller mellem brødskiver.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 


 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.578 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Varm sandwich med tunfisk og olivenDisse sandwich bliver allerbedst i en toastmaskine, men kan også steges på en alm....
• Lune toaster med coleslawReven gulerod og selleri i en yoghurtdressing giver et frisk modspil til de ristede toast...
• Croque Monsieur 2Om vinteren er det skønt med en varm sandwich til frokost. Du kan stege sandwichen på en...
• Pærer bagtDejlig dessert med pærer, valnødderkerner, rosiner, honning og smør. De er en utrolig nem...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os