Logo

Sandwich med varmroget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sandwich med varmroget laks

 

Superlækkert sandwichfyld. Rør en cremefraiche-dressing lidt a la sauce tartare, og vend små stykker varmrøget laks i.  

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min.

#

2 spsk cremefraiche 9%

1 tsk citronsaft

1 knsp. sennepspulver

1-2 tsk kapers

2-3 cornichons

1-2 forårsløg

250 g varmrøget laks eller ørred

2 tomater

salatblade

1 hårdkogt æg

4 skiver brød eller 2 sandwichboller

*

Rør cremefraiche sammen med citronsaft, sennepspulver, kapers, finthakkede cornichons og finthakkede forårs løg.

Pluk laks eller ørred i små stykker uden skind og ben, og vend dem i dressingen.

Smag til med salt og peber.

Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.

Anret fiskesalaten mellem brød eller i boller med grønne salatblade, tomatskiver og skiver af hårdkogt æg.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 518 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandwich med tunsalatLækker og lynhurtig frokostsandwich også til madpakken
• Croque Monsieur 2Om vinteren er det skønt med en varm sandwich til frokost. Du kan stege sandwichen på en...
• Sandwich med stenbiderrognSæsonen for stenbiderrogn er ved at slutte, men måske kan du lige nå en enkel, mættende og...
• Frossen tyttebærmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os