Logo

Sandwich med varmroget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sandwich med varmroget laks

 

Superlækkert sandwichfyld. Rør en cremefraiche-dressing lidt a la sauce tartare, og vend små stykker varmrøget laks i.  

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min.

#

2 spsk cremefraiche 9%

1 tsk citronsaft

1 knsp. sennepspulver

1-2 tsk kapers

2-3 cornichons

1-2 forårsløg

250 g varmrøget laks eller ørred

2 tomater

salatblade

1 hårdkogt æg

4 skiver brød eller 2 sandwichboller

*

Rør cremefraiche sammen med citronsaft, sennepspulver, kapers, finthakkede cornichons og finthakkede forårs løg.

Pluk laks eller ørred i små stykker uden skind og ben, og vend dem i dressingen.

Smag til med salt og peber.

Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.

Anret fiskesalaten mellem brød eller i boller med grønne salatblade, tomatskiver og skiver af hårdkogt æg.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?