Logo

Sandwich med varmroget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sandwich med varmroget laks

 

Superlækkert sandwichfyld. Rør en cremefraiche-dressing lidt a la sauce tartare, og vend små stykker varmrøget laks i.  

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min.

#

2 spsk cremefraiche 9%

1 tsk citronsaft

1 knsp. sennepspulver

1-2 tsk kapers

2-3 cornichons

1-2 forårsløg

250 g varmrøget laks eller ørred

2 tomater

salatblade

1 hårdkogt æg

4 skiver brød eller 2 sandwichboller

*

Rør cremefraiche sammen med citronsaft, sennepspulver, kapers, finthakkede cornichons og finthakkede forårs løg.

Pluk laks eller ørred i små stykker uden skind og ben, og vend dem i dressingen.

Smag til med salt og peber.

Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.

Anret fiskesalaten mellem brød eller i boller med grønne salatblade, tomatskiver og skiver af hårdkogt æg.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Miniboller med røget laks og skinkeVelkommen til kaffebord i haven. Bag nogle lækre små boller og fyld med røget laks med...
• Sandwich med skinke, mozzarella og pestoLav en frisk pesto til denne dejlige sommersandwich. Du kan også lave den helt "grøn" ved...
• Sandwich med avocadocreme og røget laksDen velvoksne sandwich er bygget op lidt som en amagermad, med både hvedebrød og rugbrød....
• Bondepige med slørBondepige med slør er klassisk dansk dessert lavet med rugbrød og æbler. Desserten minder...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!