Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Info+gode råd
1
2
3
4
5
- Grove Grønsager - kogning i mikroovn
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- Gryderetter
De bedste kødstykker til gryderetter kommer - i modsætning til dem, der skal bruges til stegning - fra forenden af dyret. Det vil sige bov og bryst
- Grønsager kogning i mikroovn
Kogning af friske og frosne grønsager
- Kogte og Bagte Kartofler i mikrobølgeovn
Se også kogetider ved 900 W mikrobølger
- Skaldyrs håndbogen
Hvordan åbner du en krabbe? Hvad er hummerrogn og hvad kan den bruges til? Hvor længe skal rejer koge? Hvordan sikrer du dig, at muslingerne er sunde og sandfri
- Spyd er noget man kaster med - til mad bruges spid
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- Tilberedningstider på grill
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- Traditionel Julefrokost beregning pr. person
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- Trykkoger - sådan bruges
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- Trykkoger - sådan bruges en trykkoger
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- Trykkoger - trykkogning
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- Trykkoger - trykkogning af fisk
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- Trykkoger - trykkogning af frugt og desserter
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- Trykkoger - trykkogning af grønsager m.m.
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- Trykkoger - trykkogning af kød
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- Brugsanvisning
Her få du hjælp til at bruge madABC.dk og få de bedste madopskrifter
- Brød ♥
At bage brød er hyggeligt og opmuntrende for ikke at tale om, hvor lækkert det er med nybagt brød eller med et groft brød, der er lagret et par dage
Cupcakes - det er sjovt , lækkert og skaber mode
Muffins er mættende og hyggelige. De kan serveres til morgenmad, brunch eller frokost, til eftermiddagsteen og til aftensmaden
Cupcakes skriveglasur
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- Desserter ♥
En dessert kan afslutte måltidet og være prikken over i'et. Det kan være en læskende sorbet med bær eller frugt efter en stærkt krydret ret
- Fiskeretter ♥
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- Mad, som nedsætter risikoen for hjerte-karsygdomme ♥
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- Næringsstofberegninger og næringsstofanbefalinger ♥
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- Picnic - Vinter
Kong Vinter har været der, er her. Hele natten har sneen dalet for at male verden hvid. Stille, tyst, for der findes nok ingenting i verden, så stille som sne
+ Brugsanvisning
Få glæde af vores mange muligheder - se fx hvad du får med Mad på 30 min. Madplan, Mad til 1, Sæson, Tøm køleskab - se mere her og få hjælp ...KLIK
5 gode råd, når du skal vælge rugbrød
Ikke alt rugbrød er lige sundt. Gå blandt andet efter fuldkorn, så er du godt på vej
à cheval
serveringsmåde for skiver, som anbringes taglagt
à la
vending, som når den bruges om en madret eller tilberedning, angiver dens ophav eller oprindelse
à la carte
måltid sammensat af enkeltretter fra spisekortet
à part
når garniture eller sauce serveres separat på et andet fad, skål eller tallerken
A.D.T
Betegnelsen ADT i næringsdeklarationer på fx fødevarer har gennem årene skabt meget forvirring. ADT er en forkortelse for Anbefalet Daglig Tilførsel
abalone
søøre (Haliotis; engelsk abalone) en familie af snegle med fra ca. 60 til 130 arter, afhængigt af hvordan hybriderne opfattes taksonomisk
abebrødstræ
abebrødstræ; baobab (Adansonia digitata) stort løvfældende træ i afrikanske tropeegne, 15-20 m højt, kronens omkreds op til 50 m
aborre
fersk- og brakvandsfisk, længde 20-50 cm, alm. o. 25 cm, vægt op til 3,5 kg, med magert, fast, hvidt kød af fin spisekvalitet
aborrefisk
aborrefisk: (Percidae) en familie bestående af 169 arter opdelt i ni slægter af fersk- og brakvandsfisk, der lever på den nordlige halvkugle
abrikos
abrikos: (Prunus armeniaca; engelsk apricot, fransk apricot, tysk Aprikose) gulorange stenfrugt med dunet skind. Frugtkødet er syrligt aromatisk
Académie Internationale de la Gastronomie
selvejende institution, stiftet 1983, som er en sammenslutning af nationale og regionale akademier og foreninger
açaí
Açaí er de ca. 25 mm store sort/purpurfarvede frugter af Açaípalmen en 15-30 meter høj palme, der gror i sumpede områder i det centrale Sydamerika
additiver
stoffer tilsættes fødevarer med henblik på at bibringe disse nye egenskaber i henseende til bl.a. farve, konsistens, holdbarhed, smag og smagsforstærkning
Adrià, Ferran
spansk kok og restauratør, udøver sin kunst i restaurant ›el Bulli‹ i den ret utilgængelige by Roses ved Costa Brava, nord for Barcelona
adzukibønne
adzukibønne er det samme som azukibønne, se om bønner her:
afbrændt rødvin
drik fra 1800-tallets borgerlige danske køkken. Rødvin koges op med sukker og lidt kanel, ved kogepunktet antændes den og brænder nogle minutter
afternoon tea
I 1800-tallets England udvikledes to te-måltider, dels den substantielle high tea dels afternoon tea
agar-agar
konsistensmiddel udvundet af alger og tang fra Det indiske Ocean og Stillehavet
agerhøne
Agerhøne er en lille til mellemstor (200-500 g) vildtlevende hønsefugl beslægtet med vagtel og fasan
agurk
Salatagurk aflang grøn frugt, der fortrinsvis bruges frisk og Drueagurk tilberedes uskrællede, mens de modne, kaldet asier, skrælles og syltes
ahornsirup
er den inddampede sukkerholdige saft fra træerne sukkerløn (Acer saccharum) og sort ahorn (Acer nigra)
aïoli info
kold sauce af knust hvidløg, olie og æggeblomme, en sammensat mayonnaise. Anvendes til kogt fisk, især klipfisk, eller kød
akaciehonning
bihonning, overvejende af nektar fra blomsterne af den, oprindelig australske, akacie (Acacia decurrens) og nærtstående arter
akajou
akajou, acajou: cashew nød, frugterne af et lille træ Anacardium occidentale. Træet stammer fra Brasilien og er af portugiserne ført til bl.a. Indien
1
2
3
4
5
1
2
3
4
5
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
paul moe lester jr
SMAGER AF MIT FUCKING GULV, HÅBER AT DU BLIVER KIDNAPPET OG KNEPPET AF EN FUCKING KÆNGURU
jens
smager af absolut lort og pis, hvem enden der har lavet denne ret håber jeg a tdu kommer til at trædde på en FUCKING LANDMINE
jens
smager af absolut lort og pis, hvem enden der har lavet denne ret håber jeg a tdu kommer til at trædde på en FUCKING LANDMINE
Stig Jørgensen
Denne ret er helt fantastisk, der er simpelthen så meget smag den slår benene væk under mig så simpel at alle kan lave den.👍👍
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Prøv vores Kogekunst quiz
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
2 eller flere gange om ugen
1 gang om ugen
1 gang om måneden
Aldrig
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...