Logo

akaciehonning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

akaciehonning

 

akaciehonning: bihonning, overvejende af nektar fra blomsterne af den, oprindelig australske, akacie (Acacia decurrens) og nærtstående arter, som nu dyrkes på Balkan, i Frankrig og Italien, og som ofte fejlagtigt betegnes mimose. Honningen pasteuriseres og handles som en tyktflydende lys gullig væske, som ikke krystalliserer ved henstand. Den anvendes i bagværk, konfekt, madretter og desserter. Se også honning.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HonninghjerterJulen er hjerternes fest, så prøv at bage dine egne julehjerter, og pynt dem med glasur og...
• HonninghjerterJulen er hjerternes fest, så prøv at bage dine egne julehjerter, og pynt dem med glasur og...
• HonninghjerterJulen er hjerternes fest, så prøv at bage dine egne julehjerter, og pynt dem med glasur og...
• Rabarber-jordbær-kompot med vaniljeskyrRabarber Jordbær Kompot er en slags grød, som ikke er helt udkogt men heller ikke pureret....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!