Logo

akajou

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

akajou

 

akajou, acajou: cashew nød, frugterne af et lille træ Anacardium occidentale. Træet stammer fra Brasilien og er af portugiserne ført til bl.a. Indien. Det brasilianske navn er acaju, som af portugiserne blev ændret til caju. Frugten består af to dele, øverst en frugtlignende del, cashewæblet ca. 10 cm langt, som forneden har et lille 2 cm langt, kroget vedhæng, der er den egl. frugt, cashewnødden. Nødden er indeholdt i en dobbeltskal, hvorimellem der er en ætsende, hudirriterende masse, der gør det vanskeligt at få nødden ud. Nødden har en mild mandelagtig smag og en behagelig skør konsistens. Den anvendes som snacks.

 

akajou

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananassorbet med frugtcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!