Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Is/sorbet
1
2
3
- Nytårsmenu
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
2 slags is til frugt
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
3 slags is med ost og frugtkompot
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Abrikos is med chokolade
Abrikos is med chokolade er en god variation på mere traditionelle abrikosis, så skal din is imponere lidt mere er denne opskrift for dig.
Abrikosis
Abrikosis er en dejlig sød dessert, der passer til mange lejligheder. Så står du og skal lave middag til nogle du vil impornere så er Abrikosis, noget du bør overveje.
Abrikosparfait med melon
Lækker luftig abrikos is, som er dejlig sød.
Agen sveske-armagnac is
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Baked Alaska
Baked Alaska stammer, på trods af navnet oprindeligt fra Frankrig hvor det kaldes omelette à la norvégienne. Retten laves altid med lagkagebunde, is og marengs, men kan laves på forskellige frugter.
Banan- og ananasis
Dejlig hjemmelavet banan-og ananasis, der laves uden brug af ismaskine. Ved servering ser det flot ud hvis isen bliver pyntet med chokolade og eventuelt friske bær. Perfekt til en varm sommerdag.
Banan- og citronsorbet
Spændende opskift på sorbet lavet af banan og citron og helt uden ismaskine. Desserten skal dog laves god tid i forvejen i det isen skal være i fryseren en del timer inden den er klar.
Banan softice
Simpel opskift på hvordan man giver den traditionelle softice et pift: man putter bananer i isen og pynter med mørk chokolade. Smager dejligt og er let at lave.
Banana split luksus
Denne klassiske banana split dessert er blevet opgraderet til en luksus version da der bruges lukus nougat, amaretto og jordbær flødeis. Man kan evt. lave egen chokolade sauce for en optimal dessert
Bananasplit
Denne isdessert kaldet bananasplit er vist noget af en klassiker. Her serveres den i traditionel stil med 3 forskellige is. Pyntes gerne med flødeskum og chokoladedrys og selvfølgelig en miniparaply.
Bananis
Is er altid populært, især om sommeren. Her laves isen med banan, fløde, mørk chokolade og sukker. Denne søde ret kan laves med ismaskine eller uden. Så skal man blot huske at røre jævnligt i den.
Bananis 2
Is er en dejlig spise en varm sommerdag. Her er isen lavet med banan, jordnødder og kokos. Serveres eventuelt med en klat flødeskum, klementiner og bananskiver samt revet chokolade.
Bananis med Sambuca og bærcoulis
Spændende dessert hvor bananisen er tilført sambuca, der er en likør med smag af anis. Serveres gerne med vafler, coulis og friske bær til pynt. Velbekomme
Banansorbet
Sorbet er en frossen dessert, der normalt ikke laves på mælkeprodukter men på vand med frugtsmag. Her laves sorbeten med banan og fløde samt pomeranskal, så det er en lidt utraditionel sorbet.
Basilikumsorbet
Sorbet er en frossen dessert lavet på sødet vand med frugt og vin. Desserten betegnes oftest som en is, men dette er ikke helt korrekt. Her laves sorbeteen på blandt andet basilikum, lime samt hvidvin
Blodappelsinsorbet med hindbærpuresauce og frisk frugt ♥
Prøv denne hjertevenlige dessert med blodappelsinsorbet med hindbærpuresauce og frisk frugt næste gang du har gæster. Du kan lave sorbeten med eller uden ismaskine. Frugten kan du også varier
Blodgrape Parfait, Gele Royal og krondild
Parfait er en frossen dessert, der kunne minde om is. Desserten laves på sukker, æg og fløde. Her er parfaiten lavet på blodgrapefrugt.
Blomme- og rødvinssorbet med rosinsauce
Her er en opskrift på en sorbet med blomme og rødvin. Hertil serveres en rosinsauce. Retten skal laves dagen før, da den skal fryse, og du bliver derfor ikke stresset i køkkenet med gæsterne ventende.
Blommeparfait
En parfait er en slags is og kan laves med mange ingredienser. Den mest simple er en parfait med vanilje. Her laves isen med blommer og fløde. Isen kan sagtens laves uden en ismaskine.
Blåbæris med marengs
Her er opskriften på en lækker og nem dessert, nemlig blåbæris med marengs. Isen er let at lave, og man behøver ikke at have en ismaskine. Prøv den til dessert med familien en lørdag aften.
Bær is
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Bærsorbet
Denne dessert er både let at lave og smagert dejligt. Husk dog at der skal bruges en food-processor. Retten kan laves hele året enten med frosne eller friske bær. Så prøv den næste gang du har gæster.
Cheesecake is med jordbær og melon i amaretto
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Chokoladefondant med lakridsis og orangemarinerede litche
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Chokoladeispinde
Lav dine egne luksus-ispinde med en nem og lækker iscreme med marcipan og kakao. Giv dem chokoladeovertræk og crunch af nødder
Citronis 2
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Citronsorbet
Iskold og syrlig i smagen, og så er den herligt læskende. Forfriskende. Hvad mere kan man ønske af en dessert? - Du skal prøve den bedste opskrift HER
Citronsorbet 2
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Cookie-sandwich med is
De skønne cookies kan selvfølgelig nydes som de er, men er helt uimodståelige serveret som små sandwich med flødeis imellem - en dessert der vil gøre dig populær
Daddelis med mynte
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Danske forårs klassikere
Giv de danske klassikere et moderne tilsnit og genopdag et par af de gamle kendinge. Det her er ren mormor-mad som vil vække jubel som familiemad - se bare her
Farin is
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Ferskensorbet
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Flødeis 2
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Flødeis med karamelliseret bacon
En overraskende og lækker is med små stykker bacon i. Hvis du synes, at det er for vildt, så vend hakket mørk chokolade i iscremen i stedet for bacon
Friskost-is
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Friskostparfait med mynte- og sirupsmarinerede jordbær
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Gulerodssorbet med havtorn
Den naturlige sødme i gulerødder, gør den oplagt til dessert
Hindbæris - nem og lækker
Meget nem og lækker hindbæris. En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder
Hindbæris med kiwi sauce
Kiwi var stor i 80'erne, men siden har den lille grønne frugt med de mange C-vitaminer tabt terræn. Ærgerligt! For den smager meget bedre, end man husker. Giv den en chance mere i denne delikate ...
Hindbæris med ylette - diabetiker
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Hindbærsorbet - diabetiker
Sødt og koldt til dessert
Hindbærtærte med kanelparfait
Denne dessert, der består af hindbærtærte og kanelis, er utrolig let at lave, men smager himmelsk. Perfekt til at nye på terrassen en lun sommeraften med familien og venner.
Hindbæryoghurt på citronkage
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Hjemmelavet is med blåbær og lakrids
Inspireret af den klassiske regnbueis har vi lavet en stribet parfait-is med hvid chokolade, blåbær og lakrids. Uhm!
Hjemmelavet is med Dajm
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Is
Is er en frossen dessert. Der skelnes mellem flødeis, der laves på basis af mælk eller fløde, og sorbet, der laves af frugtsaft og sirup
1
2
3
1
2
3
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Helle
Bliver bedre med finthakket chokolade i
Gitte Hansen
Hvor mange boller giver det, og kan de fryses?
madABC.dk
Til Erik. Ifølge kokken skulle det være OK.
Erik Fleischer
100 gram tørrede morkler virker voldsomt. Kan det virkeligt passe?
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Prøv vores Kogekunst quiz
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Vin
Øl
Vand
Sodavand
Saft
Mælk
Ingenting
Andet
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...