Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Menuer
1
2
3
4
5
- 1. Januar Nytårsdag
- 1. Januar Nytårsdag - afhængigt af »helbred« og humør spiser mange suppe eller »junk-food«, men se lige alternativet her
- 1. juledag
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- 1. pinsedag
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- 1. påskedag
Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en lang række fridage, frokoster, påskebryg og måske venter branderten forude se opskrifter her
- 2. juledag
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- 2. pinsedag
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- 2. påskedag
Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en række fridage, frokoster, påskebryg og måske branderter forude - vi skal spise god mad ...
- Juleaften
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- Langfredag
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- Nytårsaften
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- Nytårsmenu
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
- Skærtorsdag
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
5-dages-slankediæt - også for diabetiker
Lækker mad til 5-dages-slankediæt til dem der vil tabe i vægt. De er på ca. 5.000 kJ/1.200 kalorier dagligt.
And med oliven og frugtsalat
De salte og let bitre oliven giver modspil til den fede and. Til dessert er der abemad med flødeskum, som er let at lave og et forfriskende punktum
Andebryst med sommergrønt og klassisk, dansk frugtgrød
Når man elsker and, skal den ikke kun spises Mortens- og juleaften. På denne tid af året er det lækkert at servere and sammen med sommerens friske grønsager
Andepaté og krydret appelsinkylling med mandler
December står for døren, og vi varmer op med opskrifter på vildandepaté og kylling stegt med appelsin og krydderier
Auberginer med kødsauce og tomatsalat
En god kødsauce tager lidt tid at lave, men det er arbejdet værd. Lav gerne en stor portion, så du kan lægge i fryseren til pizza, pasta og lasagne
Avocado med rejer og Quesadillas med kylling
En let forret med sunde tendenser og mange familiers yndlingsret - søndagsmad
Baconkylling med salat og chokoladekage med jordbærpuré
Server en nem sommerret af kyllingebryster stegt i baconsvøb. Desserten er en lækker lagkage af mørke chokoladebunde lagt sammen med en hvid chokoladecreme
Bagt laks med hollandaise og rødbedesalat med ostekiks
Laks med cremet hollandaisesauce er en ægte klassiker. Desserten / efterretten er en vegetarisk rødbedesalat med ost og hjemmebagte kiks
BBQ-stegeben og luksus rødgrød
Det er hyggeligt og uformelt at spise disse stegeben med fingrene, og med rødgrød til dessert er sommerstemningen hjemme
Blomkålssuppe med stegt ost
Lækker vegetarisk suppe med blomkål of svampe. Supper er super let at lave og smager dejligt. Som ekstra pift kan du lave stegt emmentaler ost. Velbekomme.
Bruschetta, Lammeryg og Pærer Belle Helene
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Bøf i grøn karry og ovnbagt frugt med honningskyr
Gode bøffer får her et asiatisk twist med grøn karry og kokosmælk. Desserten er frisk frugt bagt i ovnen og serveret med en creme rørt af skyr og honning
Bøf med bearnaisesauce og frugtsalat
Der er ikke noget som en god bøf. Her er den serveret med bagte rødbeder og kartofler, der passer godt til en cremet og syrlig bearnaisesauce
Bøf med kantareller og Mynte-panna cotta
Prøv at servere nogle smagfulde, flødestuvede kantareller til en god bøf. Kantareller kan findes netop nu i skove og krat, hvor kendere plukker dem
Bøf Rydberg og frugtsalat
Bøf Rydberg er svensk luksus-biksemad, der laves af godt oksekød. Desserten en frisk frugtsalat med honning rørt yoghurt
Bøffer med rösti og romfromage
Byd gæsterne på en mør bøf med sprød kartoffelkage, bagte tomater og tomatsmør. Desserten er en lækker romfromage uden æg, serveret med syltede blommer
Cordon bleu + Enkel sveskesoufflé
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Culotte med krydderurter og kokosmousse
Sæt en culottesteg i ovnen med masser af krydderurter, og bag kartoflerne samtidig. Kokosmoussen er tilsat hvid chokolade og frisk lime
Djævle-gryde + Ymerrand med hindbær
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Fars kyllinger + Bagt frugt
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Farsbrød og butterdejssnirkler med flødeskum og frugt
Farsbrød er lækker gæstemad. Her er farsen med løg og revet ost og en lækker urtesauce. Desserten er sprøde butterdejsrør med flødeskum og frugtsalat
Farserede mørbradbøffer og chokoladebudding
Der er tradition for at spise svinekød i julemåneden. Vi foreslår farserede mørbradbøffer fra det italienske køkken efterfulgt af en dejlig chokoladebudding
Farseret agerhøne med foie gras sauce
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Fasan med spinat og pære med tyttebærskum
Fasan er det mest udbredte vildt herhjemme. Kødet er ret lyst og kan minde om kylling, men med mere smag. Desserten står også i efterårets tegn
Festlig nytårsmenu til hele familien
Forbered en lækker menu til årets sidste festlige aften
Figner + Fransk kanin + Creme Caramel
I Frankrig er der altid kanin på spisekortet, og det er ikke uden grund. Kødet er let, magert og smager skønt. Lad retten stege færdig, mens I nyder forret, vin og godt selskab.
Fint fiskefad + Engelsk trifli
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Fisk med tapenade og rissalat og citrontærter
Bag friske fiskefileter i ovnen med oliventapenade. Det er pærenemt og smager skønt. Tilbehøret er en rissalat. Slut af med en frisk dessert af bagte kager
Fisketatar og lammesteg med karry
I denne menu skal noget af maden marinere eller hvile, og både fisken og kålen bliver blødere, når den får tid i en syrlig marinade
Flæskesteg med spinat og rødbeder
En skøn flæskesteg med spinat og timian som smager fantastisk året rundt. Prøv om sommeren til middag med nogle gode venner, og server artiskok til forret
Foreller i fad + Abrikos-ris-kage
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Forloren hare og Kiksekage
Kiksekage er en anden retro-darling, og ligesom forlorne hare, bliver den akkurat lige så god, som de råvarer du kommer i, og de anstrengelser du gør dig...
Forloren hare og æblegrød
Ugens gæstemiddag er en dejlig forloren hare. Saucen er smagt til med lidt ribsgele og blåskimmelost, der giver den helt "rigtige" vildtsmag
Forårsflæskesteg og pæretærte med chokoladesauce
Flæskestegen serveres med friskt grønt tilbehør. Desserten er en sprød tærtebund fyldt med vaniljeflødeskum og syltede pærer og lun chokoladesauce
Forårskoteletter med spidskål og ymerfromage
Hovedretten er gode, tykke svinekoteletter med spidskål og grønne ærter vendt med friske krydderurter
Forårstarteletter og sprængt svinekam med grønt
Sprødt, cremet, salt og krydret er noget af det, der skal til for at skabe et dejligt måltid. Prøv forårstarteletter og sprængt svinekam med grønsager ...
Fransk høne og Mandelrand med is
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Fransk kalvefrikasse + Glaseret pærekage
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
1
2
3
4
5
1
2
3
4
5
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
paul moe lester jr
SMAGER AF MIT FUCKING GULV, HÅBER AT DU BLIVER KIDNAPPET OG KNEPPET AF EN FUCKING KÆNGURU
jens
smager af absolut lort og pis, hvem enden der har lavet denne ret håber jeg a tdu kommer til at trædde på en FUCKING LANDMINE
jens
smager af absolut lort og pis, hvem enden der har lavet denne ret håber jeg a tdu kommer til at trædde på en FUCKING LANDMINE
Stig Jørgensen
Denne ret er helt fantastisk, der er simpelthen så meget smag den slår benene væk under mig så simpel at alle kan lave den.👍👍
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Prøv vores Kogekunst quiz
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
2 eller flere gange om ugen
1 gang om ugen
1 gang om måneden
Aldrig
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...