Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Vildt
1
2
Andepaté og krydret appelsinkylling med mandler
December står for døren, og vi varmer op med opskrifter på vildandepaté og kylling stegt med appelsin og krydderier
Bøfsandwich de luxe
Den jyske model på en luksusudgave af den kendte bøfsandwich. Bøffen er tilberedt af hakket krondyrkød, og den serveres i en fin og luftig, hjemmebagt bolle
Ceasar salad med perlehøne
Ceasar salad eller på dansk Cæsar salat består af sprød salat, kylling eller perlehøne, gyldenstegte brødcroutoner og en velsmagende dressing
Due i svøb med tranebærchutney, spinat og confiterede duelår
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf over 12.000 med illustrative billeder. Find inspiration til alt, fx duer det her
Duer braiseret i rødvin
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder
Dyregryde - i trykkoger
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Dyreryg med vild rødvinssauce
Skab en festlig søndagsmiddag; server mørt vildtkød med en kraftig sauce og prøv frisk pasta og rødvinspærer som tilbehør. Vildt på tysk vis
Et stykke med struds
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Farserede duer med trøffel i grønkål
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf over 12.000 med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx farserede duer
Fasan med spinat og pære med tyttebærskum
Fasan er det mest udbredte vildt herhjemme. Kødet er ret lyst og kan minde om kylling, men med mere smag. Desserten står også i efterårets tegn
Fasanbryst rullet i lufttørret skinke og basilikum
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Filet af sikahjort med rødbedesalsa og frisk brøndkarse
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf de fleste med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx hjortekød
Frølår à la Falsled Kro
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Grillstegt hjortemørbrad med fyld af soltørrede tomater
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Hare på grill
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Hare, beskrivelse og partering
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Helstegt kanin Provencale
Kanin som i Provence, braiseret, parteret og serveret i en bretonsk sauce. En solrig tallerken for rejseglade, frankofile og gourmeter - Lapereau Provencale
Helstegt vildsvin
Et vildsvin er ikke noget man stamper op af jorden. De lever ikke frit i Danmark, men kan bestilles hos en vildthandler. Kast dig ud i helstegningens kunst
Hjortesteg soyamarineret
Denne marinade løfter smagen frem på en fantastisk måde. Her marineres en herlig hjortesteg med soya, hvidløg og ingefær En marinade kan løfte smagen frem på en fantastisk måde. Her marineres en herlig hjortesteg med soya, hvidløg og ingefær
Kanintimbale på spidskål
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf de fleste med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx kaninkød
Kartoffelgratín med vildsvinefars
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Krondyr deller og torskemos
Der findes flere opskrifter på vildt frikadeller. Du kan bruge denne gode opskrift til alt hakket vildtkød. Her er der hakket krondyr i opskriften
Millionbøf på 4 måder
Sæt ny smag og farve på hverdagens retter med hakket kød - cubansk, nordisk, asiatisk og marokkansk - prøv en eller dem alle, som at rejse til disse steder
Nakkesteg stegt som vildt
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Omelet Orientale
Hvis du er i humør til en anderledes frokostret så prøv denne omelet orientale, der blandt andet består af kaninkød (andet kød kan bruges) og bønnespirer
Perlehøne med champignonsauce
En perlehøne er en fugl, der er i familie med både fasan og kylling. Tidligere var det et stykke fuglevildt, men nu er det primært opdrættede perlehøns
Perlehøne med jordskokkeflan, glaserede jordskokker
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Perlehøne med svampe og abrikos-fool
Perlehøne har mere smag end kylling, men hører alligevel til de lyse kødtyper. Abrikosfoolen er en sød og lynhurtig dessert
Portvinssauce til fasan
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Pølse af perlehøne i Serrano og Karl Johan
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf over 12.000 med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx perlehøne
Rensdyrfilet med lange rodfrugter og pærer
Her er anvendt rensdyrfilet, men ondet vildt er også velegnet. Server med en sprød grøn salat og relish med appelsin og ahornsirup eller syltede gulerødder
Rådyrbov med champignonsauce
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Rågebryster med svampesauce og flødekartofler
Råger kan man ikke sådan lige gå til sin slagter eller vildthandler og købe. Er man jæger, eller ven med en sådan, er det ikke svært at finde dem.
Sneppe
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf de fleste med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx snepper
Sneppe med skovsvampe
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf over 12.000 med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx nem sneppe
Sprængt due med peberrodssauce
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Stegt dyreryg - Marie's
Dyreryg er ikke kun et efterårsfænomen. Forårs- eller sommerbukke må skydes fra d. 16/5 til 15/7, og i jægerkredse regnes netop forårsbukken for særdeles god
Stegt edderfuglebryst
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Stegt og gravad krondyr med syltede blåbær...
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Stegt påfugl
I gamle dage holdt man påfugle på herregårdene og serverede dem ved særlige, festlige lejligheder. I en opskrift på stegt påfugl, fundet i en ældre kogebog
Stegt skovdue i dej på ristet hvidløgssauce
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf de fleste med illustrative billeder. Find inspiration til fx duer - det duer bare
Stegt vildand i stegeso
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Svampefyldt agerhøne
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Vagtel pot-au-feu med hvide asparges, morkler og persilleskum
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf de fleste med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx vagtler
Vagtelbryst med lakrids og små løgcroutoner
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 41.000 opskrifter, heraf de fleste med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx vagtel
Vagtler - Cailles En Sarcophage
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Variation af fasan
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Vild med vildt
Vildt smager alt for godt til kun at blive serveret til fest. Her er 4 lækre retter med fasan og hjort, der er nemme at lave på en helt almindelig aften
Vildand med savojkål og bagte blommer med creme
Der er jagtsæson for vildænder og hjorte fra september til januar, og det er en dejlig afveksling fra det opdrættede kød, vi almindeligvis spiser og ...
Vildandepaté med salat og brød
Når go'e venner eller familie står for døren, varmer vi op med opskriften på vildandepaté
1
2
1
2
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Gitte Hansen
Hvor mange boller giver det, og kan de fryses?
madABC.dk
Til Erik. Ifølge kokken skulle det være OK.
Erik Fleischer
100 gram tørrede morkler virker voldsomt. Kan det virkeligt passe?
Solveig Tovgaard
Hejsa ÆBLE-BANAN-KAGE Opskriften lyder spændende, Hvor mange personer er den beregnet til? Hvor stor en bradepande/fad skal der...
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Prøv vores Kogekunst quiz
Afstemning
Er solceller en klam fidus og bondefangeri?
Ja, energiselskaberne afregner ikke
Ja, jeg er enig, desværre
Nej, det kan man ikke sige
Nej, det er en klam fidus for forbrugerne
? - Jeg har mistet overblikket
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...