Logo

Vagtelbryst med lakrids og små løgcroutoner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vagtelbryst med lakrids og små løgcroutoner

Vagtelbryst med lakrids og små løgcroutoner & vagtellår med jordskok og rosmarin
- til 4 personer
 
4 vagtler
Bryst:
4 stk lakridsrod
Extra jomfruolivenolie
2 løg
½ l. Marsala
1 skive brød
2 kviste timian
1 fed hvidløg
 
Lår:
200 g jordskokker
1 kvist rosmarin
Extra jomfruolivenolie
20 g blomsterhonning
1 fed hvidløg
½ dl rødvinsvinaigre
 
Gør vagtlerne i stand og del dem i bryst og lår.

Bryst: Vend vagtelbrysterne i hakket hvidløg og timian og lad trække 2 timer på køl.
Skær løgene i tynde skiver og lad stege ved meget svag varme i olivenolie med lidt salt til marmelade­konsistens.
Skær brødet i små tern og sauter på en pande uden olie.
Reducer Marsala vinen med lakrids til ¼.
Steg vagtelbrysterne i ca. 5 minutter på hver side og server med brødcroutonner, løgmarmelade og 'lakridsificeret' Marsala.
 
Lår: Salt vagtellårene og sauter dem smukt gyldne på en pande.
Tilsæt honning og karamelliser, hæld vinai­gre på og lad stege yderligere 5 min i en 200 ºC varm ovn.
Gør jordskokkerne i stand, skær i både og kog dem ¾ færdige.
Sauter dem i en pande med hakket hvidløg og rosmarin.

Server vagtellårene med jordskokker ved siden af og stegeskyen som sauce.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her