Resultat af søgning
Udvidet søg
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Stegeso
1
2
3
4
5
- Stegeso - Römertopf - cocotte
Den gode gamle madkunstner: Opskrift på madlavning i lergryder, ideel til skånsom tilberedning uden tilsætning af fedtstof. Korrekt behandling og vedligeholdelse samt tips og tricks. Ikea forhandler en fremragende stegeso.
Agerhøns i champagne i stegeso
Opskrift på fyldt agerhøne med trøffelsmør og champagnesauce. Agerhønsene marineres i champagnen med krydderurter, fyldes med trøffelsmør og enebær, og steges i ovnen med grønsager. Serveres med svampefond og konserves trøfler. Tilberedningstid: 50 min ved 200°C. Server med kartoffelmos.
Agerhøns i madeira
Agerhøns i stegeso med champignonsovs. Agerhøns fyldes med spæk, fløde og citronsaft og steger i 1 ½ time. Champignon tilføjes til skyen med madeira og krydderier. Server med ærter og pommes frites.
Agerhøns i madeira i stegeso
Opskrift på saftige agerhøns med champignon og flødesovs. Agerhønsene steges med spæk og citronsaft, inden de overhældes med fløde. Champignon tilføjes til sidst, og sovsen jævnes med hvedemel og madeira. Server med ærter og pommes frites.
Agurkegryde
En opskrift på Stegeso Römertopf med små agurker eller courgetter, tomater, løg, røget spæk, fløde og dild. Retten tilberedes i stegesoen ved 170ºC i 30-40 minutter. Jævnes med en blanding af hvedemel og fløde. Serveres med friskklippet dild.
Agurkegryde i stegeso
En opskrift på lækker stegt grønsagsret med røget spæk og dild. Nem at lave i en stegeso og perfekt som tilbehør til enhver hovedret.
And à l'orange i stegeso
Opskrift på saftig and med appelsinskal og appelsinsauce. Anden gnides med salt, peber og appelsinskal, og steges i ovnen i 2 timer. Sauce laves af appelsinsaft, vand/hvidvin og meljævning. Serveres med trekantkartofler stegt i olie eller smør.
And Bonne Femme
En lækker fransk opskrift på helstegt and med selleri, løg, bacon og salvie. Anden brunes og steges i en gryde i ovnen i to timer ved 200º. Perfekt til en hyggelig aften med gode venner og en god flaske rødvin. Kan også laves i Römertopf. Bon appétit! 🍴🍷
Auberginegryde i stegeso
En lækker grøntsagsret med auberginer, tomater, champignon og krydderier, tilberedt i stegeso i ovnen. Serveres med spaghetti.
Baeckeoffe
Baeckeoffe er en alsacisk ragout på fem slags kød, marineret i vin, med kartofler og diverse grønsager. Kødet har godt af at hvile i op til to dage inden retten laves færdigt.
Bananer, bagt i stegeso
Spændende dessert med lækker kombination af bananer, cashewnødder, ingefær og kokosmel bagt i en stegeso, så ingredienserne ikke bliver tørre.
Bankekød i stegeso
Bankekød er en klassisk dansk ret, her lavet i stegeso. Når man laver mad i en stegeso, skal der kun tilsættes en minimal mægde væske idet væsken ikke fordamper, og samtidig holder kødet sin smag.
Benløse fugle i stegeso
Benløse fugle laves som oftest på oksekød. Her laves den dog på kalveinderlår. "Fuglene" laves i denne opskift i en römertopf (stegeso), der holder på smag og saft og gør kødet dejlig mørt.
Blomkålsgratin i stegeso
Blomkål kan let laves i en stegeso. Og i denne opskrift laves gratinen endda med røget spæk og parmesan. Meget lækkert og nemt. Velbekomme.
Broget grønsagsgryde i stegeso
En lækker grønsagsgryde med blomkål, selleri, grønne bønner, tomater og rosenkål. Perfekt som selvstændig ret eller tilbehør til pølser og stegt kød. Tilberedt i stegeso i ovnen.
Budapestgryde i stegeso
Okseklump i stegeso med løg, kommen og tomatpure. Mørt kød på 1½ time ved 220ºC. Server med kartoffelmos eller spaghetti.
Bulgarsk hønsefrikasse i stegeso
Opskrift på lækker stegt poulard med grøntsager, yoghurt og fløde. Serveres med ris og en velsmagende sauce. Perfekt til en festlig middag!
Burgunderhøne i stegeso
Opskrift på Burgunderhøne: Ung høne steges i rødvin med løg, nelliker og timian. Skyen jævnes med hvedemel og serveres med ris og champignonskiver.
Butterdejslåg i stegeso
En opskrift på stegeso retter, der bliver endnu mere lækre med et låg af butterdej. Den frosne dej er nem at arbejde med og kan skabe festlige mønstre.
Bøf stroganoff i stegeso
Oksegryde med champignon, løg og fløde. Oksekød, champignon, løg svitses og bages i ovn med bouillon, tomatpuré og krydderier. Serveres med kartoffelmos.
Caribisk andegryde i stegeso
Opskrift på krydret andegryde med grøntsager og risottoris. Marinér andestrimler i krydderier, steg dem med grøntsager og lad det braisere i ovnen. Server med skiver af banan.
Champignonfilet i stegeso
En lækker opskrift på kalvefilet stegt i Stegesoen med champignon i bouillonsovs. Serveres med butterdejssnitter, flûtes, kartofler eller løse ris.
Cherry brandy souffle i stegeso
Opskrift på lækker soufflé med makroner, kirsebær og flødeskum. En skøn dessert der bages i en stegeso. Server med cherry brandy. Husk at kun bruge stegeso til søde retter.
Chili con carne i stegeso
En lækker og krydret oksesteg med chilibønner og masser af smag. Brunes og simrer i ovnen i 1 ½-2 timer. Server med løse ris og flûtes. Enjoy!
Chokoladesouffle i stegeso
Opskrift på lækker chokoladesoufflé. Smelt chokoladen sammen med fløden og jævn med smørbolle. Pisk æg og sukker, og vend chokoladedej i. Tilsæt stiftpiskede hvider, bag i stegeso og server med creme eller flødeskum. Husk at bruge en stegeso dedikeret til desserter.
Clam chowder i stegeso
Opskrift på clam chowder med muslinger, løg, gulerødder, pastinakker, blegselleri, hvidvin, grønsagsfond, krydderier og citronskal. Tilberedes i stegeso ved 190°C i 35-40 min. Server med baguette eller ris.
Culottesteg i stegeso
Opskrift på culotte stegt i stegesoen. Rids og gnid kødet med salt, steg i 1 - 1 ¼ time ved 250ºC. Jævn skyen med hvedemel og kulør. Server saucen til.
Dansk lammesteg i stegeso
Lækker opskrift på lammesteg med persille og smør, som tilberedes i en stegeso. Serveres med agurkesalat og kogte kartofler.
Dyrekølle med kirsebær i stegeso
Opskrift på stegt dyrekølle med syltekirsebær og spæk i stegeso. Køllen gnides med salt og peber, dækkes med spækskiver og kirsebær, og steges i 1 ¼ time. Serveres med ris eller kartofler.
Egns-landkøkkenets kyllinger en cocotte
En lækker opskrift på stegt poussin med grøntsager og hønsesky. Poussiner og grøntsager svitses af inden de kommes i ovnen med hønsesky-fond i en støbejernsgryde. Serveres dampende varm efter 45 minutter i ovnen.
Eisbein mit saurkraut - Flæskeskank i stegeso
Opskrift på sprængt flæskeskank med saurkraut, æble og krydderier. Skanken koges i stegeso og saurkrauten tilberedes med enebær, nelliker og løg. Serveres med melede kartofler.
Engelsk mørbrad i stegeso
En lækker opskrift på svinemørbrad med æbler og karryris. Steges i en Römertopf med løg, tomater og æbler. Risene koges med bouillon og karry for en skøn smag. Serveres saftigt og lækkert!
Engelsk æblepie i stegeso
Opskrift på æblepie med butterdej. Æbler, citron, kanel, sukker, solbærsyltetøj, rosiner og rom blandes og bages i stegeso med butterdej. Serveres med æggehvider.
Fars med fyld i stegeso
Opskrift på hakkebøf i stegeso med hårdkogte æg og bayerske pølser. Nem og velsmagende ret der steges i 1 ½ time ved 225 grader. Server med grønsager.
Farseret peberfrugter i stegeso
Opskrift på fyldte grønne peberfrugter med hakket oksekød, tomatpure og piskefløde. Steges i stegeso i ca. 1 time og serveres med spaghetti.
Fiskefileter med svampe i stegeso
Fiskefilét stegt i stegeso med kantareller, tomater og røget spæk. Serveres med hvidvinssauce og flûtes til. En lækker og nem ret, perfekt til middag.
Fiskegryde med grønsager i stegeso
En sund og velsmagende fiskeret med masser af grøntsager og krydderier. Serveres med kartoffelmos til. Let at lave og perfekt til en hverdagsmiddag.
Fiskegryde med tomater i stegeso
En opskrift på ovnbagt fisk med tomater, løg og ost. Fileterne lægges lagvis med tomater, løg og ost i en stegeso, og retten bages i ovnen i ca. 45 minutter ved 220ºC. Serveres med spaghetti.
Fiskegullasch i stegeso
En opskrift på lækker fiskegryde med løg, hvidvin og citronsaft. Perfekt til en hurtig og velsmagende middag i stegeso.klar på under 1 time.
Fjerkrægullasch med ægnudler i stegeso
En lækker opskrift på ungarsk gullasch med ægnudler. Løg og hvidløg svitses i gåsefedt, hvorefter paprika tilsættes. Kødet brunes og kommes i stegeso med grønne peberfrugter, tomater og fjerkræfond. Efter 55-65 minutter i ovnen serveres retten med ægnudler og persille på toppen.
Forloren and i stegeso
Opskrift på mørbrad fyldt med svesker og æbler, stegt i Römertopf. Et lækkert og saftigt mørbradstykke med en sød og syrlig smag, serveret med en lækker sauce og tilbehør som rødkål og kartofler. Perfekt til en festlig middag.
Forloren hare i stegeso
En opskrift på hakkebøf med brun sovs og røget spæk. Farseret og stegt i stegeso. Serveres med kogte kartofler og salat.
Forloren kylling i stegeso
Opskrift på mørbrad stegt i stegeso med flødesauce. Mørbraden fyldes med persille og salt, steges sammen med smør og bouillon i stegesoen. Serveres med agurkesalat og hvide kartofler.
Fransk kalvekølle i stegeso
Opskrift på saftig kalvekølle stegt i stegesoen med rødvin og krydderier. Serveres med kogte grønsager. En lækker og nem ret til en festlig middag.
Fransk lammegryde med bønner - Cassoulet - i trykkoger
Opskrift på klassisk Cassoulet med hvide bønner, lammebov, svinekød og kogeflæsk. Kogt i trykgryde med løg, tomatpure, suppe og krydderier. Serveres med hvidløgspølse og groft rugbrød. Kan også gratineres i ovnen med brød og smør.
Fyldt ribbensteg i stegeso
En lækker ribensteg med svesker og æbler, tilberedt i stegeso. Serveres med en lækker sovs på toppen og hvide eller brunede kartofler til. En nem og velsmagende ret til en god middag.
Fyldte agerhøns i stegeso
Opskrift på fyldte agerhøns med røget spæk og lever. Farsen aflever og æg fyldes i agerhønsene, som steges i ovnen med spækskiver. Serveres med ristede champignon og kartofler eller som vildt med en fløde-jævnet sauce.
Fyldte agurker i stegeso
En opskrift på fyldte agurker med hakket oksekød og flødesovs. Agurkerne flækkes og fyldes med en blanding af oksekød, æg og krydderier, og steges i en stegesoen i ovnen. Serveres med kartoffelmos eller ris.
Fyldte auberginer i stegeso
Opskrift på fyldte auberginer med hakket oksekød, æg, rasp, fløde og tomatpure. Auberginerne fyldes med en blanding af kød og krydderier, og steges i en stegeso ved 250ºC i 45 minutter. En lækker og nem ret til aftensmaden.
Fyldte kalveruller i stegeso
En lækker opskrift på kalve roulader, lavet med kalveklump, skinke og kalvesmåkød. Serveres med en cremet sauce og dampede spinatblade og brasede kartofler.
1
2
3
4
5
1
2
3
4
5
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
H.C. Andersen 2
Denne natmad går perfekt til min rustfri stålvogn til 2500,-! Mvh,
Maibritt Mikkelsen
Det er noteret! Til trods for jeg måtte låne mig til en røgovn, var det hele besværdet værd! Top vudering her fra!
madABC.dk
Hej Maibritt. Det er en GÅSEPOSTEJ, og ikke en gåseleverpostej. Lever og hjerte er kun smagsgivere og en del af resten af...
Maibritt Mikkelsen
Hej :-) Der står at man skal bruge EN gáselever og ET gåsehjerte.... er det ikke en ekstremt lille portion? Der er jo næsten...
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
En gammeldags kogebog
Et madmagasin
Internettet
madABC.dk
Jeg bruger ikke opskrifter, jeg kan selv
Jeg laver ikke selv mad
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...