Logo

al dente

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

al dente

 

al dente (italiensk ›til tanden‹) betegnelse for en pasta som er kogt mør, men således at den gør modstand ved tygning. Anvendes også om grønsager.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cannelloni med skinke og fetaCannelloni er store pastaruller med lækkert fyld. Du laver dem nemt af friske...
• Penne NapolitanaDette er en meget enkel måde at lave denne klassiske ret på. Nogle få ændringer gør at den...
• Grønsagslasagne med squash og spinatEn sommerlig lasagne med ostesauce og masser af grønsager
• Muscovado-yoghurt iscreme med karamelspiralEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!