
 
Frisk pasta med tomatpuré,
cremefraiche, parmesanost og rucola. Nem og velsmagende pastaret der kan spises
alene eller som tilbehør. 
Servering til 4 personer. 15 min. 
 
# Ingredienser
400 g spaghetti
salt og peber
1 bakke rucola
1 dåse koncentreret tomatpuré
2 dl cremefraiche
4 spsk parmesanost
* Tilberedning
1. Kog pastaen efter emballagens anvisning.  
2. Skyl og slyng salaten tør. 
3. Hæld pastaen i et dørslag, og opsaml en halv deciliter
kogevand.  
4. Kom pastaen i den varme gryde med ½ dl pastavand,
tomatpuré, cremefraiche, parmesanost, peber og rucola.  
5. Vend godt – og anret straks i dybe tallerkener. 
 
Energifor./ pers 545 kcal: Protein 10 g. Kulhydrater 41 g. Fedt
8 g. Fedtenergi 26 %