Logo

Tomatgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tomatgryde

 

En supernem og hurtig gryderet med både syrlighed og sødme. Vi giver dig den bedste opskrift på gryde med rester fra gårsdagens steg og tomater.

Til 4 personer Tilberedningstid: 15 min.

#

300 g stegt kød fra stegen i går

20 g smør

1 spsk madagascarpeber (grønne peberkorn)

2 ds (a 400 g) flåede tomater

1 kvist frisk basilikum eller 1-2 tsk tørret

1 spsk maizenamel

salt og peber fra kværn

2 dl cremefraiche

*

1. Skær kødet i terninger, der brunes i smørret i en stor gryde.

Kom de grønne pebre i, evt. kan du mose halvdelen med en gaffel.

2. Tilsæt de flåede tomater med væde.

Bring det i kog og lad det snurre i 10 min.

Drys basilikumbladene i eller drys med det tørrede krydderi.

3. Jævn retten med maizenamelet, der er rørt ud i koldt vand. Smag den til.

4. Server retten i gryden.

Læg en stor skefuld cremefraiche på og server resten til i en lille skål.

Server grovbrød eller knækbrød til.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 261 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Japansk bøf og bagt ananasMøre bøffer omvundet med noritang og serveret med sojasauce og grønsager. Desserten er...
• Peberbøf med bønnesalat og rabarberfoolVi serverer weekendens peberbøffer med en god og fyldig salat med kogte hvide bønner, Du...
• Middagssalat med steak og Marengs med nougat-cremeDenne uges weekendmenu står i sommerens tegn med en sprød salat med velsmagende tomater,...
• Cheesecake is med jordbær og melon i amarettoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os