Logo

Tomatiseret pasta med rucola og parmesan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tomatiseret pasta med rucola og parmesan

 

Frisk pasta med tomatpuré, cremefraiche, parmesanost og rucola. Nem og velsmagende pastaret der kan spises alene eller som tilbehør.

Servering til 4 personer. 15 min.

 

# Ingredienser

400 g spaghetti

salt og peber

1 bakke rucola

1 dåse koncentreret tomatpuré

2 dl cremefraiche

4 spsk parmesanost


* Tilberedning

1. Kog pastaen efter emballagens anvisning. 

2. Skyl og slyng salaten tør.

3. Hæld pastaen i et dørslag, og opsaml en halv deciliter kogevand. 

4. Kom pastaen i den varme gryde med ½ dl pastavand, tomatpuré, cremefraiche, parmesanost, peber og rucola. 

5. Vend godt – og anret straks i dybe tallerkener.

 

Energifor./ pers 545 kcal: Protein 10 g. Kulhydrater 41 g. Fedt 8 g. Fedtenergi 26 %

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?