Logo

aborre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

aborre

 

aborre: (Perca fluviatilis; engelsk perch, fransk perche, tysk Barsch) fersk- og brakvandsfisk, længde 20-50 cm, alm. o. 25 cm, vægt op til 3,5 kg, med magert, fast, hvidt kød af fin spisekvalitet. Fisk på omkring 1 kg eller mere er velegnede til pochering, bagning og stegning. Små aborrer (200-500 g) er fine stegt på skindet, hvis man orker at afskælle dem, men de kan også med udbytte anvendes fileterede – skindet er tykt og let at skære af. Alle størrelser er velegnede til suppe (se pochouse). Uregelmæssigt i handelen, hvilket er beklageligt i lyset af den gode spisekvalitet.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 890 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• aborrefiskaborrefisk: (Percidae) en familie bestående af 169 arter opdelt i ni slægter af fersk- og...
• aborrefiskaborrefisk: (Percidae) en familie bestående af 169 arter opdelt i ni slægter af fersk- og...
• aborrefiskaborrefisk: (Percidae) en familie bestående af 169 arter opdelt i ni slægter af fersk- og...
• Melon med hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!