Logo

agurk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

agurk

 

agurk

Salatagurk (Cucumis sativus; engelsk cucumber, fransk concombre, tysk Gurke) aflang grøn frugt, der fortrinsvis bruges frisk i blandet salat el. som agurkesalat (særlig da. udgave i sødet eddikelage).

 

agurk

Drueagurk (engelsk gherkin, fransk cornichon, tysk Gewürzgurke). De umodne frugter, kaldet agurker, tilberedes uskrællede, mens de modne, kaldet asier, skrælles. De konserveres ved saltning (lageagurker), sursød-syltning el. gennem mælkesyregæring (se mælkesyrebakterier). Agurken kom i oldtiden fra Indien til Egypten og senere til Grækenland og Rom. I Europa nord for Alperne fra 1500-t.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 861 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbertærte med mandellågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!