Logo

Sandwich med tunsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sandwich med tunsalat

 

Lækker og lynhurtig frokostsandwich også til madpakken.

Arbejdstid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 dåse tunfisk i vand eller olie

¼ rødløg

2 stilke bladselleri

3 spsk kvark

2 spsk mayonnaise

1 spsk citronsaft

1 tsk dijonsennep

salt og peber

1 spsk kapers

4 skiver fuldkorns-sandwichbrød, 2 fuldkornsboller eller 2 grove pitabrød

2-4 salatblade

*

 

HÆLD tunfisken i en sigte.

 

HAK rødløg og bladselleri fint - brug evt. en lille hurtighakker.

 

RØR kvark og mayonnaise godt sammen med citronsaft, sennep, salt og peber.

 

TILSÆT tunfisk og de øvrige ingredienser, og server tunsalaten i boller eller mellem brødskiver med salatblade.

 

TIPS: Hvis du bruger mager kvark, let mayonnaise og tun i vand, så er sandwichen også en slankeret.

Du kan erstatte bladselleri med peberfrugt eller snackpeber.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 427 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillet sandwich med tomat, gedeost og basilikumBlend en frisk, grøn olie af basilikum og hvidløg, og brug den til skønne grillstegte...
• JordbærmadderEn af sommerens bedste madder er jordbær madder. Brug få minutter og så har du et dejlig...
• Sandwich med gulerod og tapenadeServer som tilbehør til en salat eller som grøn frokost Server som tilbehør til en...
• Appelsin CopacabanaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os