Logo

Sandwich med tunsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sandwich med tunsalat

 

Lækker og lynhurtig frokostsandwich også til madpakken.

Arbejdstid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 dåse tunfisk i vand eller olie

¼ rødløg

2 stilke bladselleri

3 spsk kvark

2 spsk mayonnaise

1 spsk citronsaft

1 tsk dijonsennep

salt og peber

1 spsk kapers

4 skiver fuldkorns-sandwichbrød, 2 fuldkornsboller eller 2 grove pitabrød

2-4 salatblade

*

 

HÆLD tunfisken i en sigte.

 

HAK rødløg og bladselleri fint - brug evt. en lille hurtighakker.

 

RØR kvark og mayonnaise godt sammen med citronsaft, sennep, salt og peber.

 

TILSÆT tunfisk og de øvrige ingredienser, og server tunsalaten i boller eller mellem brødskiver med salatblade.

 

TIPS: Hvis du bruger mager kvark, let mayonnaise og tun i vand, så er sandwichen også en slankeret.

Du kan erstatte bladselleri med peberfrugt eller snackpeber.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?