Logo

Sandwich med tunsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sandwich med tunsalat

 

Lækker og lynhurtig frokostsandwich også til madpakken.

Arbejdstid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 dåse tunfisk i vand eller olie

¼ rødløg

2 stilke bladselleri

3 spsk kvark

2 spsk mayonnaise

1 spsk citronsaft

1 tsk dijonsennep

salt og peber

1 spsk kapers

4 skiver fuldkorns-sandwichbrød, 2 fuldkornsboller eller 2 grove pitabrød

2-4 salatblade

*

 

HÆLD tunfisken i en sigte.

 

HAK rødløg og bladselleri fint - brug evt. en lille hurtighakker.

 

RØR kvark og mayonnaise godt sammen med citronsaft, sennep, salt og peber.

 

TILSÆT tunfisk og de øvrige ingredienser, og server tunsalaten i boller eller mellem brødskiver med salatblade.

 

TIPS: Hvis du bruger mager kvark, let mayonnaise og tun i vand, så er sandwichen også en slankeret.

Du kan erstatte bladselleri med peberfrugt eller snackpeber.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 558 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Miniboller med røget laks og skinkeVelkommen til kaffebord i haven. Bag nogle lækre små boller og fyld med røget laks med...
• ÆggesandwichÆggesalaten er smagt til med dijonsennep og har fyld af oliven og kapers. Et sikkert hit
• Sandwich med varmroget laksSuperlækkert sandwichfyld. Rør en cremefraiche-dressing lidt a la sauce tartare, og vend...
• Grand Marnier fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os