Logo

Lam i kål 2 - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Trykkoger: 20-25 min. - alm. gryde: 1-1½ time.

# Ingredienser

1 hvidkål, fintsnittet (ca. 2 kg)
1-2 kg lammebryst, kølle eller bov, i skiver eller tern
50 g smør/margarine
salt, peber
2 dl vand
Evt. persille, hakket

* Tilberedning

Smelt fedtstoffet i gryden - tag den fra varmen.
Læg kål og kød lagvis i gryden, drys salt og peber mellem hvert lag.

Gryden må gerne fyldes helt op, da kålen hurtigt falder sammen.
Hæld vandet ved.
Trykkog 20-25 minutter - afkøl hurtigt eller langsomt.
Server retten straks, evt. med persille til og groft rugbrød.


Tips:
Kalvekød eller oksekød kan tilberedes på samme måde, men kogetiden forlænges da efter det kødstykke der vælges.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her