Logo

Biksemad med pølser og svampe - det her er den gode opskrift

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Biksemad med pølser og svampe - det her er den gode opskrift

 

Vi har brugt pølser til biksemaden, men hvis der er rester fra lørdagens lammekølle, er de oplagt at bruge her.

Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 15-20 min. Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250 g svampe (champignon eller vilde)

1 spsk olie eller smør

1 løg (finthakket)

evt. 1 fed hvidløg (finthakket)

500 g kogte kartofler

250-300 g kødfulde pølser og/eller en rest kød (i skiver eller tern)  

1 bdt forårsløg (fintsnittet)

salt og peber

Tilbehør: groft brød og evt. spejlæg

*

 

Skær de rensede svampe i passende stykker og brun dem på en pande med fedtstof.

Krydr med salt og peber og tilsæt løg og evt. hvidløg.

Steg under omrøring et par min og tilsæt pølser og kartofler.

Steg under omrøring til kartoflerne er gyldne og pølserne gennemvarme.

Smag til med salt og peber, drys med forårsløg og server med groft brød og evt. spejlæg.


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her