
 
En hurtig og mættende ret fyldt med smag. 
Arbejdstid: 25 min. Stegetid: 25 min. Ikke fryse-egnet (2
personer) Er du alene
så halver portionen.
 
#
1-2 rødløg (snittede) 
1-2 fed hvidløg (fintsnittede) 
1 spsk olie 
2 røde peberfrugter (strimler eller tern) 
300 g brunchpølser, chorizopølser eller lign. 
300 g kogte kartofler (tern eller både) 
1 håndfuld friske krydderurter (fx persille, koriander,
oregano, basilikum) 
salt og peber 
 
Tilbehør: brød og salat 
*
 
Steg rødløg og hvidløg bløde og blanke i en wok eller dyb
pande med olie. 
Tilsæt peberfrugter og steg under omrøring i 5-10 min. 
Tilsæt pølser og kartofler og steg under omrøring i 5-10
min. 
Drys med krydderurter efter smag og server med brød og
salat. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin