Logo

Pølser i skjul

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pølser i skjul



En britisk mad klassiker som sjældent er slået i smag. En af mine favoritter, og her med løg som et nyt twist. Retten går vidunderligt godt når den ledsages med en flaske god rødvin.


#

6-8 gode pølser

smør eller margarine

2 store løg

2 spsk tomatpuré

500 g kartofler

2 æg

salt og peber

Tilbehør: salat

*


Rist pølserne godt i fedtstof på panden og læg dem i ildfast fad.

Skær løgene i skiver og rist dem i samme fedtstof.

Rør tomatpuré i og hæld det over pølserne.


Kog kartoflerne i usaltet vand, hæld vandet fra og lad dem dampe godt igennem.

Mos kartoflerne og rør dem op med æg, salt, peber og 1 spsk smør eller margarine.

Bred kartoffelmosen over pølserne og dryp med lidt løg og smeltet fedtstof.


Gratiner retten i 15-20 minutter ved 225°C.

Server salat til.




Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 947 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?