
 
Alle pølse-elskere får her deres bønner opfyldt, der er
røget dejlig medister på panden
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min. 
#
400 g røget medister 
1 ds (400 g) røde kidney bønner 
1 ds (400 g) voksbønner eller hvide bønner
1 ds (400 g) grønne bønner eller 250 g frosne 
200 g ost skåret i stave
50 g smør 
4 skiver bacon eller parmaskinke
1 løg 
4 spsk fransk salatdressing eller anden krydret dressing 
*
1. Del den røgede medister i fire lige store stykker, der
snittes i den udad-buede side med ca. 1 cm mellemrum, men kun ind til midten. 
Hæld væden fra alle bønnerne. 
Klip baconskiverne i tynde strimler, der steges sprøde på en
pande. 
Kom bønnerne ved, skær de gule og grønne i småstykker først.
Hæld dem op i en skål med ostestavene. 
Hæld dressingen over og vend det godt. 
Lad det stå og trække. 
4. Steg medisterpølsen på samme pande i smør. 
Når pølsen er brunet på alle sider og gennemstegt, anrettes
den på et fad med salaten ved. 
Server brød og sennep til.