Logo

Pølsepande med peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pølsepande med peberfrugter

 

En hurtig og mættende ret fyldt med smag.

Arbejdstid: 25 min. Stegetid: 25 min. Ikke fryse-egnet (2 personer) Er du alene så halver portionen.

 

#

1-2 rødløg (snittede)

1-2 fed hvidløg (fintsnittede)

1 spsk olie

2 røde peberfrugter (strimler eller tern)

300 g brunchpølser, chorizopølser eller lign.

300 g kogte kartofler (tern eller både)

1 håndfuld friske krydderurter (fx persille, koriander, oregano, basilikum)

salt og peber

 

Tilbehør: brød og salat

*

 

Steg rødløg og hvidløg bløde og blanke i en wok eller dyb pande med olie.

Tilsæt peberfrugter og steg under omrøring i 5-10 min.

Tilsæt pølser og kartofler og steg under omrøring i 5-10 min.

Drys med krydderurter efter smag og server med brød og salat.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pølsegryde med risTilbage er der pølsegryderne, som sagtens kan gøres tiltrækkende, selvom det skal gå...
• Salat med stegte pølserNem sommermad på et øjeblik. Vælg nogle gode pølser med et højt kødindhold læs...
• Pølser i skjulEn britisk mad klassiker som sjældent er slået i smag. En af mine favoritter, og her med...
• NiraskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os