 
 
  
 
Det er måden man får hotdogs på i blandt andet New York. Der
er meget gods og rigtig god smag i denne hotdog - Hurtig aftensmad på under 20
minutter. 
Til 4 personer
 
# Ingredienser
4 tykke pølser
1 spsk olie
1 spidskål
1 spsk olie
salt og peber
1 tsk tørrede chiliflager
2 spsk lys eddike
1 spsk dijon sennep
1 spsk sukker
4 spsk cremefraiche 18%
4 hotdogbrød
 
* Tilberedning
Steg pølserne ved svag-til-middelvarme i olien. 
Vend dem undervejs, mens du tillaver kålen.
 
Snit kålen ultrafint og sautér den i olien og en tsk. salt. 
Kom chiliflager, eddike, sennep og sukker i og lad kålen
simre til den er blød og reduceret, ca 10 min.
Kom cremefraiche i og vend godt. 
Lad den simre i kålen, over svag varme. 
Smag til med salt og peber. 
 
Varm brødene i ovnen.
Anret brød med pølse og krydret kål.