Logo

Hotdogs med fiskestave

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hotdogs med fiskestave


Man savner slet ikke pølsen! Hotdogs med fiskestave er ideelle som fingermad til store og små

 #

2 spsk sennep

1 tsk rørsukker

2 tsk citronsaft

6 spsk olie

½ bundt dild

salt og peber

2 romaine salathjerter

150 g agurk

8 fiskestave

4 pølsebrød

20 g ristede løg

citronbåde

 *

Sennep, rørsukker, citronsaft og olie piskes godt sammen.

Dilden nippes af og blandes i.

Saucen smages kraftigt til med salt og peber.

Romaine salathjerter gøres i stand, skylles og slynges tørre.

Agurk skæres i tynde skiver.

Fiskestave steges i den forvarmede ovn efter anvisning på emballagen.

Pølsebrød varmes med i ovnen et øjeblik.

Brødene skæres op på langs og fyldes med salat, agurk, fiskestave, saucen og ristede løg.

Pynt med dild og eventuelt citronbåde.

--

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.986 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?