Logo

Hotdogs med krydret kål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hotdogs med krydret kål 

 

Det er måden man får hotdogs på i blandt andet New York. Der er meget gods og rigtig god smag i denne hotdog - Hurtig aftensmad på under 20 minutter.

Til 4 personer

 

# Ingredienser

4 tykke pølser

1 spsk olie

1 spidskål

1 spsk olie

salt og peber

1 tsk tørrede chiliflager

2 spsk lys eddike

1 spsk dijon sennep

1 spsk sukker

4 spsk cremefraiche 18%

4 hotdogbrød

 

* Tilberedning

Steg pølserne ved svag-til-middelvarme i olien.

Vend dem undervejs, mens du tillaver kålen.

 

Snit kålen ultrafint og sautér den i olien og en tsk. salt.

Kom chiliflager, eddike, sennep og sukker i og lad kålen simre til den er blød og reduceret, ca 10 min.

Kom cremefraiche i og vend godt.

Lad den simre i kålen, over svag varme.

Smag til med salt og peber. 

 

Varm brødene i ovnen.

Anret brød med pølse og krydret kål.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 503 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?