Logo
Madplan billede

Dagens Kviz Quiz

Hvornår er et æg blødkogt?
  • Det afhænger af æggets størrelse
  • Når hviden er stivnet, og blommen er flydende
  • Når skallen bliver blød
  • Når æggeuret ringer
Svar: Når hviden er stivnet, men blommen er flydende. Kogt æg er æg, typisk fra en kylling, kogt med deres skaller ubrudt, normalt ved nedsænkning i kogende vand. Hårdkogte æg koges således, at æggehviden og æggeblommen begge størkner, mens blødkogte æg skal efterlade hviden stivnet og æggeblommen flydende.| |
Kviz videre på www.kviz.dk.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 123...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1325415-10-2021 18:20:30 madABC.dk
Prøv hos fiskehandleren (måske kan de bestilles)
1325315-10-2021 17:39:09 Nina M. Juel Faustman
Hvor køber I friske Ansjoser/Brislinger? Mvh
1281314-12-2019 18:23:29 Stig Holst Christiansen
Første gang jeg er her.
1271213-07-2019 01:50:13 Karin
har lige set denne side for første ang, men det bliver ikke sidste. Glæder mig til at prøve at lave " Min kogebog"

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her