Logo
Madplan billede

Dagens Kviz Quiz

Når champagne forarbejdes, taler man om prise de mousse, hvilken betydning har ordet?
  • Det er den proces, der skaber champagnens holdbarhed
  • Det er den proces, der skaber champagnens bobler
  • Det er den proces, der skaber champagnens farve
  • Det er den proces, der skaber champagnens alkohol
Svar: Det er den proces, der skaber champagnens bobler. Det sker langsomt under gæringen på flaske
Kviz videre på www.kviz.dk.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 123...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1325415-10-2021 18:20:30 madABC.dk
Prøv hos fiskehandleren (måske kan de bestilles)
1325315-10-2021 17:39:09 Nina M. Juel Faustman
Hvor køber I friske Ansjoser/Brislinger? Mvh
1281314-12-2019 18:23:29 Stig Holst Christiansen
Første gang jeg er her.
1271213-07-2019 01:50:13 Karin
har lige set denne side for første ang, men det bliver ikke sidste. Glæder mig til at prøve at lave " Min kogebog"

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her