Logo

Åben ravioli med oliven og varmrøget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En slags åben ravioli med fyld ovenpå i stedet for indeni. Af hjemmelavet pastadej, som kan udrulles med håndkraft, selv om det nu er lettest at bruge en pastamaskine - ægte pastafreaks har den garanteret stående, for alle andre er den en god investering.

Til 2 personer æltes
100 g fint durummel
med 1 æg og 1 tsk olivenolie.
Læg dejen i en plastpose, og lad den hvile ½ time.
Rul den ud i fine, tynde plader, skær i store kvadrater, og kog 4 minutter i saltet vand.
Sørg for at dryppe pladerne godt af, inden du anretter.

Udsten 100-150 g sorte oliven.
Hak olivenkød sammen med 1 lille rød chili, flækket og uden kerner, samt 2 tsk timianblade, bland med flager af varmrøget laks, ca. 140 g, og drys det over pastapladerne

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her