Logo

Æble- og hybenmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg hyben
5-6 syrlige æbler
2 dl vand
5 dl sukker
1 tsk citronsyre
Atamon
 
Hyben halveres, kernerne skrabes ud og frugterne skæres atter igennem, hvorefter de skylles godt.
Æblerne skrælles og skæres i små stykker.
Kog frugterne i vandet til de er møre.
Derefter røres sukker og citronsyre i og marmeladen koger til den er jævn.
Hæld den til sidst på rene og Atamonskyllede glas, så den kan gemmes til brug vinteren over.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.481 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbermousse på makronbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os