Logo

Æble-hyldebærmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g ribbede hyldebær
500 g æbler
350 g sukker
1/2 tsk Atamonpulver eller 1 tsk flydende Atamon

De ribbede hyldebær skylles og afdryppes. Æblerne skylles, deles og befries for blomst, stilk og kernehus. De snittes fint og blandes med bærrene. Frugten varmes sagte under låg og koges ca. 15 min., til æblestykkerne er møre. Sukkeret drysses i og koges med 10 min. under omrøring. Atamon tilsættes. Fyldes i varme Atamonskyllede glas, der lukkes.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 817 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugtis med melon og mangoLav din egen is med masser af frisk frugt. Her er to meget nemme opskrifter på frugtis. Vi...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os