Logo

Æblechutney 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 spsk andefedt
1 kg madæbler, gerne Belle de Boskop
3 finthakkede skalotteløg
1/4 bundt frisk timian
1 stor spsk gule sennepsfrø
1- 2 dl æblecidereddike efter smag
1- 2 dl rørsukker efter smag
Friskrevet peberrod
Maldon salt og friskkværnet sort peber
 
Æblerne skrælles, kernehuset fjernes og æblerne skæres i både.
Fedtstoffet varmes op i en stor gryde, skalotteløgene sauteres her i sammen med timiankvistene.
Dernæst tilsættes æblerne og varmes godt igennem.
Tilsæt derefter sennepsfrøene, lad dem stege med i et par minutter hvorefter eddike og sukker tilsættes.
Chutneyen røres godt igennem, og står nu og småkoger indtil den har den rette konsistens.
Til slut smages chutneyen til med masser af friskrevet peberrod, salt og friskkværnet peber.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RisflødetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os