Logo

Æblemarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg madæbler
1/2 kg søde æbler
1/2 kg sukker
1/2 l. vand
1 tsk stødt kanel
1 tsk Atamon

Halvdelen af sukkeret kommes i en tykbundet gryde, og varmes op til en lys karamel. De istandgjorte madæbler røres godt op i karamellen, hvorefter de søde æbler tilsættes, og ligeledes blandes godt med sukkermassen. Vand tilsættes, og marmeladen koger til æblerne er møre, cirka 15 - 20 minutter. Rør godt undervejs. marmeladen smages til med det resterende sukker - brug din egen smag.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 651 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ris à l'amande 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os