Logo

Æblemarmelade - krydret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
 
500 g madæbler, skrællet og skåret i tern
1/2 dl vand
Ca. 300 g rørsukker eller mere efter smag
2 tsk stødt kanel
3-4 stjerneanis
3 stænger hel kanel
8 kardemommekapsler
100 g rosiner
100 g pinjekerner, ristede gyldne på en tør pande
Evt. Atamon til skylning af glas
 
Æbleternene kommes i en gryde sammen med vand og sukker.
Stødt kanel og de hele krydderier tilsættes og koger med indtil marmeladen har den rette konsistens.
Ca. 5 minutter før marmeladen fjernes fra varmekilden, tilsættes rosiner og pinjekerner.
De koger med i 5 minutter hvorefter marmeladen hældes på skoldede Atamonskyllede glas.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødvinskogte figner med yoghurtcreme En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os