Logo

Æblemarmelade med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 5 kg æbler (guldborg)
650 g sukker
1 1/2 tsk kanel
2 tsk Atamon
 
Æblerne koges møre, presses gennem et dørslag og kommes tilbage i gryden. Sukker og kanel tilsættes.
Til sidst tilsættes Atamon (læs pakkens brugsanvisning). 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.728 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pæremarengs bagt med abrikos-passionssauce og granatæblesorbetHvis du vil prøve en anderledes og eksotisk dessert til gæsterne så prøv denne ret med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os