Logo

Æblesuppe fra Fyn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g æbler
Kartoffelmel
2 æggeblommer
1 spsk sukker
Tilbehør: Tvebakker
 
Æblerne vaskes og skæres i mindre stykker, men de skal ikke skrælles eller udkernes. Derefter koges de i 1 l. vand, til de er udkogte og suppen sies gennem et dørslag.
Lidt kartof­felmel udrøres i den siede suppe.
Æggeblommerne røres godt med sukkeret og hældes i en tallerken.
Suppen hældes over.
Æblesuppen spises med tvebakker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.481 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her