Logo

Aïoli - mayonnaisecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1-2 fed hvidløg
1 tsk salt
friskkværnet peber
1 stor æggeblomme (pasteuriseret)
1 tsk Dijon sennep
ca. 280 ml. ekstra jomfruolivenolie
ca. 280 ml. olivenolie
saften af 1/2-1 citron
 
Aromaer:
grofthakket basilikum
grofthakket dild
grofthakket persille
klippet purløg
grofthakkede nødder
 
Knus hvidløg med salt i en morter.
Læg æggeblomme og sennep i sen skål og pisk det.
Tilsæt olivenolie dråbe for dråbe.
Når du har tilsat en fjerdedel af olien, kan du tilsætte den i større
mængder af gangen.
Når al olien er tilsat, tilsættes hvidløg og citronsaft og ekstra aromaer.
Tilsidst smages til med salt, friskkværnet peber og citronsaft.
 
Tips: Hvidløget kan finthakkes, hvis du ikke har en morter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 617 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Abrikostrifli - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os