Logo

Aïoli - mayonnaisecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1-2 fed hvidløg
1 tsk salt
friskkværnet peber
1 stor æggeblomme (pasteuriseret)
1 tsk Dijon sennep
ca. 280 ml. ekstra jomfruolivenolie
ca. 280 ml. olivenolie
saften af 1/2-1 citron
 
Aromaer:
grofthakket basilikum
grofthakket dild
grofthakket persille
klippet purløg
grofthakkede nødder
 
Knus hvidløg med salt i en morter.
Læg æggeblomme og sennep i sen skål og pisk det.
Tilsæt olivenolie dråbe for dråbe.
Når du har tilsat en fjerdedel af olien, kan du tilsætte den i større
mængder af gangen.
Når al olien er tilsat, tilsættes hvidløg og citronsaft og ekstra aromaer.
Tilsidst smages til med salt, friskkværnet peber og citronsaft.
 
Tips: Hvidløget kan finthakkes, hvis du ikke har en morter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 660 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frossen creme chantillyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os