Pr. kg magert svinebryst uden svær:
Dag 1: 
40 g havsalt, 
7 g sukker, 
2 allehånde, 
½ tsk  korianderfrø, 
1 laurbærblad, 
10 sorte peberkorn
Dag 4: 
Løg - finthakket, 
bredbladet persille - hakket, 
kogelage med: (gerne griseben),
persillestilke, selleri, løg, timian osv.
Dag 1: Alt knuses sammen til en kryddersalt og gnides ind i svinebrystet, som derefter sættes på køl i fire dage - vendes minimum én gang om dagen.
 
Dag 4: Brystet skylles for overskydende salt, tørres og bredes ud. 
Der lægges en blanding af lige dele sauteret løg og persille - med lidt salt, peber og allehånde i, oven på brystet. 
Der snøres, og rullepølsen koges i kogelagen, til den er lige præcis mør - men ikke smørmør - i cirka 1 ½ time.
Lægges i pres med kogelage ved.