Logo

Abrikos­ nødde marmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dette er en god grundopskrift, som både kan anvendes til marmelade og til chutney. Til chutney skal vaniljen blot udskif­tes med et par chilier.

 

250 g tørrede abrikoser
1 stk hel kanel
1 stang vanilje
100 g rå rørsukker
100 g afskallede hasselnødder
1 dl vand
Reven skal og saft af 1 citron

Kom alle ingredienser i en gryde og lad abrikoserne små­simre under låg i 1 times tid.
Tilsæt lidt mere vand, hvis mar­meladen er for tyk.
Kom marmeladen på skoldede glas og opbevar marmela­den køligt.

 

Dette er en god grundopskrift, som både kan anvendes til marmelade og til chutney. Til chutney skal vaniljen blot udskif­tes med et par chilier.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarberkompot til isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os